top of page

Mitä on tulossa?

YLELLINEN VALMENNUSPROSESSI

10 vuoden aikana valmennusohjelmamme ovat auttaneet kymmeniä tuhansia naisia ympäri Suomea. Tiedämme, että yksi tapa ei sovi kaikille. Siksi uudessa konseptissamme yhdistyy tieto, kokemus ja henkilökohtainen ote. Olemme paketoineet nämä vuodet nyt yhdeksi ylelliseksi liikunta-, ravitsemus ja ajattelutapavalmennukseksi ja se on luotu naisille, jotka ovat valmiita tulemaan vahvoiksi, terveiksi ja itsevarmoiksi. Emme lupaa pelkästään tuntemuksia, vaan myös näkyviä muutoksia!

 

Kuluneet 21 kuukautta olemme demonneet tätä ainutlaatuista valmennusprosessia upeiden naisten kanssa ja pian tuomme julki heidän tarinansa sekä muutoskuvat. Haluatko sinäkin rakastua peilikuvaasi ja siihen tunteeseen, kun säteilet voimaa ja hyvinvointia? Tulemalla mukaan saat uskomattomia tuloksia - tai rahasi takaisin. Sinun tulee vain pitkäjänteisesti noudattaa ohjelmaa 80% ajasta. Lopulta, jos et ole tyytyväinen, palautamme rahasi kyselemättä.

 

Perustajat ovat tiiviisti kanssasi tarjoten tukea, ohjausta ja inspiraatiota. Tämä on valmennus sinulle, joka odotat ammattitaitoa ja korkeaa laatua.

Avaamme

PIAN

Liity odotuslistalle

Saat tiedon ensimmäisenä, kun olemme julkaisseet sivuston ja valmennuspaikat vuodelle 2024. Sinulla on mahdollisuus varata paikkasi ennen muita.

Kiitos ja tervetuloa! Olemme yhteydessä pian.

bottom of page