top of page

Jälkimarinoitu grillipihvi


Grillipihvi

N. 200 g naudan ulkofileepihviä per ruokailija

Suolaa ja mustapippuria

Oliiviöljyä ja voita


Jälkimarinadi:


Puoli ruukkua sekä tuoretta oreganoa että timjamia

2 valkosipulinkynttä

1 tl paprikajauhetta

8 tippaa tabascoa

1 rkl sitruunamehua

½ dl oliiviöljyä


  • Marinadi: laita öljy kulhoon. Hienonna yrtit, kuori ja purista valkosipulinkynnet. Lisää kaikki nämä öljyn joukkoon ja sekoita. Lisää paprikajauhe, tabasco, sitruunanmehu. 

  • Ota pihvit hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Ripottele pihvien pinnalle suolaa ja mustapippuria ja anna maustua.

  • Paista pihvejä suorassa lämmössä hyvin kuumassa grillissä n. 2 min. Kun pihvistä alkaa tihkua kirkasta nestettä, käännä ja paista jälleen 2 min. Paistamisen loppuhetkillä lisää pihvien päälle ruokalusikallinen voita. 

  • Levitä lautaselle folio ja lusikoi sen pohjalle muutama lusikallinen marinadia. Nosta kaksi pihviä yhteen folioon ja levitä vielä muutama lusikallinen marinadia pihvien päälle. Kääri foliosta tiivis paketti ja anna maustua huoneenlämmössä 5 min.


3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page