1 annos, 233kcal/annos
hh: 4,18g r: 14,13g p: 20,42g
2 dl juoksevaa valkuaista tai 5-6 kpl kananmunan valkuaista
100 g vihanneksia
10 g voita
5 g extraneitsytoliiviöljyä
Kypsennä kasviksia keskilämmöllä pienessä määrässä öljyä. Älä paista ylikypsäksi tai veteläksi!
Lisää valkuainen joukkoon ja sekoita ja kääntele lastalla koko ajan, kunnes kokkeli on valmista. Tämä vie vain minuutin verran riippuen, kuinka tiivistä kokkelia haluat. Varo ylikypsennystä. Mausta suolalla ja pippurilla.
Käytä leivät paahtimessa mikäli haluat. Voitele leivät ja lisää kokkeli.
Vinkki! Lisäproteiinia kokkeliin saat vielä lisäämällä 2 rkl raejuustoa valkuaisen joukkoon. Tee tämä ennen kypsennystä.
Comments