top of page

Kokkelileivät

1 annos, 233kcal/annos

hh: 4,18g r: 14,13g p: 20,42g



2 dl juoksevaa valkuaista tai 5-6 kpl kananmunan valkuaista 

100 g vihanneksia

10 g voita

5 g extraneitsytoliiviöljyä


Kypsennä kasviksia keskilämmöllä pienessä määrässä öljyä. Älä paista ylikypsäksi tai veteläksi!


Lisää valkuainen joukkoon ja sekoita ja kääntele lastalla koko ajan, kunnes kokkeli on valmista. Tämä vie vain minuutin verran riippuen, kuinka tiivistä kokkelia haluat. Varo ylikypsennystä. Mausta suolalla ja pippurilla.

Käytä leivät paahtimessa mikäli haluat. Voitele leivät ja lisää kokkeli.


Vinkki! Lisäproteiinia kokkeliin saat vielä lisäämällä 2 rkl raejuustoa valkuaisen joukkoon. Tee tämä ennen kypsennystä.



0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page