1 annos, 150kcal/annos
hh: 14,12g r: 3,10g p: 15,08g
2 isoa palaa täysjyvä paahtoleipää (tai muuta paahtoleipää)
4 siivua naudanleikkelettä
30 g kevyttä fetaa
1 rkl turkkilaista jogurttia (tai muuta tuhtia jogurttia tai rahkaa)
Basilikaa/muuta tuoreyrttiä fetalevitteeseen
Suolaa ja pippuria
Kasviksia leivän väliin, kuten kurkku, jäävuorisalaatti, punasipuli
1. Valmista fetalevite. Murenna feta kulhoon ja lisää jogurtti ja suola ja pippuri. Lisää halutessasi 4 lehteä basilikaa. Laita kylmään asettumaan hetkeksi.
Tällä suhteella voit valmistaa levitettä enemmän kerralla: 1pkt (200g) fetaa + 4 rkl jogurttia tai rahkaa. Lisää jogurttia sen verran, että levitteestä tulee helposti levittyvää, mutta ei liian löysää.
2. Paahda paahtimessa leipäpalat. Aseta leikkeleet sekä levite ja vihannekset leipäpalojen väliin ja halkaise.
Comments