4 annosta
400 g broilerin fileet
¼ valkokaalia
¼ punakaalia
3 isoa porkkanaa
1 parsakaali
2 kevätsipulia varsineen
2 vartta selleriä
Kermaviilikastike
1 prk kermaviiliä
suola, pippuri, sinappi, sitruunamehu, sokeri
Yhdistä kermaviilikastikkeen aineet ja laita jääkaappiin hetkeksi maustumaan.
Valmista nyhtökana kypsentämällä broilerin rintafileet kannellisessa paistinpannussa. Mausta suolalla ja pippurilla. Kun fileet lähes kypsiä, lisää pannulle 1 dl vettä ja jatka kypsennystä kannen alla noin 10 min. Ota fileet kulhoon ja riko rakenne joko haarukoiden avulla tai käytä sähkövatkainta.
Raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi ja suikaloi kaalit käyttäen mandoliinia tai juustohöylää. Pilko parsakaalin kukinnot pieniksi ja varsi pieniksi kuutioiksi. Voit halutessasi höyryttää näitä hetken jolloin ne pehmenevät. Pilko selleri ja kevätsipulit ohuiksi paloiksi.
Yhdistä kaikki aineet kulhossa ja jaa annosrasioihin.
Comments