top of page

Pähkinätuorepuuro

1 annos, 472kcal/annos

hh: 40,22g r: 24,76g p: 15,73g



1 dl kaurahiutaleita

1 rkl chia-siemeniä

2 dl kaurajuomaa

50 g kurkkua 

1 rkl sokeritonta maapähkinävoita

20 g pähkinöitä tai manteleita


1. Raasta tai silppua kurkku. Rouhi pähkinät/mantelit. Sekoita kaikki aineet paitsi maapähkinävoi ja puolet pähkinöistä.


2. Sekoita jäljelle jääneet pähkinät maapähkinävoihin ja laita erilliseen astiaan.


3. Anna tuorepuuron tekeytyä suljetussa astiassa yön yli tai vähintään 3-4 tuntia. Lisää maapähkinävoi seos tuorepuuron päälle juuri ennen tarjoilua.



0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page