Pähkinätuorepuuro
- Emmi Salo
- Aug 7, 2024
- 1 min read
1 annos, 472kcal/annos
hh: 40,22g r: 24,76g p: 15,73g

1 dl kaurahiutaleita
1 rkl chia-siemeniä
2 dl kaurajuomaa
50 g kurkkua
1 rkl sokeritonta maapähkinävoita
20 g pähkinöitä tai manteleita
1. Raasta tai silppua kurkku. Rouhi pähkinät/mantelit. Sekoita kaikki aineet paitsi maapähkinävoi ja puolet pähkinöistä.
2. Sekoita jäljelle jääneet pähkinät maapähkinävoihin ja laita erilliseen astiaan.
3. Anna tuorepuuron tekeytyä suljetussa astiassa yön yli tai vähintään 3-4 tuntia. Lisää maapähkinävoi seos tuorepuuron päälle juuri ennen tarjoilua.
コメント