top of page

Liity Ruoskaan, jos olet valmis todelliseen muutokseen. Nyt on aika lopettaa selittely ja ryhtyä toimeen. Aseta tavoitteesi, tartu haasteeseen ja näe tulokset. Tämä on sinun hetkesi loistaa – kovemmin, nopeammin ja tehokkaammin kuin koskaan. Valmiina?

Ruoska odottaa.

Tervetuloa Ruoska-valmennukseen: viiden kuukauden tehopakettiin, joka ravistelee elämäntapojasi! Etsitkö tiukkaa, tuloshakuista valmennusta, joka haastaa sinut ylittämään itsesi? Oletko valmis kuulemaan suorat sanat ja heittämään tekosyyt sivuun? Ruoska on juuri sinulle.

Hands on Stomach

Ruoska 5kk

Oletko kyllästynyt selittelyyn ja omiin (teko)syihisi ja siihen, ettei mitään tunnu tapahtuvan? Joko nyt olisi aika laittaa ruoska viuhumaan?

Nyt se on menoa!
Taatut tulokset!

Ruoska-valmennus on suunniteltu naisille, jotka kaipaavat selkeää suuntaa ja konkreettisia tuloksia. Valmennuksessa keskitymme intensiiviseen ja sähäkkään harjoitteluun sekä ruokavalion tiukkaan hallintaan. Meillä ruoka "viuhuu", mutta vain oikeaan suuntaan – kohti terveellisempiä valintoja ja parempaa oloa.

Valmentajat apunasi

Ruoskassa ei silittellä päätä. Valmentajamme ovat tunnettuja suorapuheisuudestaan ja kyvystään motivoida sinut äärimmäisiin suorituksiin. Valmennus sisältää tiukkaa ohjausta, henkilökohtaista palautetta ja vankkumatonta tukea – kaikki tämä pienryhmässä, jossa jokainen jäsen tukee toisiaan. Ryhmässämme on tilaa vain rajoitetusti, joten jokainen saa maksimaalisen huomion ja tuen.

Verkkotapaamisia on kuukausittain, minkä lisäksi meillä on oma foorumi yhteydenpitoon.

Valmennusmoduulit 

Valmennuksemme on rakennettu viiden kuukauden intensiiviseen ja mullistavaan matkaan, joka vie sinut kohti uutta minää. Valmennuksen aikana syvennymme elämäsi keskeisimpiin osa-alueisiin – asenteisiin, ruokavalioon, liikuntaan ja tunteiden hallintaan. Jokainen moduuli on suunniteltu herättämään, haastamaan ja muokkaamaan tapojasi ja ajatteluasi, mikä mahdollistaa todellisen muutoksen.

Mitä odottaa? Aluksi käymme läpi asenteen merkityksen – se on perusta, jolle muu rakentuu. Opit tunnistamaan ja muuttamaan esteitä, jotka ovat hidastaneet kehitystäsi. Siirrymme käytännöllisiin, arkeesi integroitaviin ruokailu- ja liikuntatapoihin, jotka tehostavat kehosi ja mielesi toimintaa. Tunteiden tunnistaminen ja hallinta puolestaan antavat sinulle välineet pysyä valmennuksessa haasteista huolimatta.

Tämän valmennuksen tarkoitus on antaa sinulle avaimet kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Emme keskity pikavoittoihin tai turhanpäiväiseen hienosäätöön. Sen sijaan tarjoamme sinulle työkalut ja tuen, joiden avulla voit rakentaa ja ylläpitää kestäviä, terveellisiä elämäntapoja. Valmistaudu kokemaan, kuinka syvällinen ymmärrys itsestäsi ja konkreettiset toimet muuttavat elämäsi.

Ruoska-valmennus ei ole pelkkä kurssi – se on investointi itseesi. Jokainen askel on tarkoin harkittu tuomaan esiin parhaat puolesi. Jätä epäröinti taaksesi ja astu rohkeasti kohti elämäsi parasta versiota. Me olemme valmiita johdattelemaan sinut maaliin!

01

Ravinto ja treenit

Kukin ravinto-ohjelma suunnitellaan henkilökohtaisesti vastaamaan yksilön tarpeita, tavoitteita ja elämäntyyliä. Ruokavalio päivitetään säännöllisesti varmistaen, että se tukee optimaalisesti niin fyysistä kehitystä kuin kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Saat käyttöösi todella hyvät ja laadukkaat Voimanaiseksi.fi -konseptin treenit. Voimaharjoittelun treenipolku valitaan tarkasti jokaisen naisen kunto- ja taitotason mukaan. Jokaiselle luodaan treenikokonaisuus, joka tähtää maksimaalisiin tuloksiin lähtötasoon ja henkilökohtaisiin tavoitteisiin nähden, kannustamalla jokaisen ylittämään itsensä turvallisesti ja tehokkaasti. Jokainen liike on videoitu opastuksineen.

02

Inspirointi ja uudet oivallukset

Ryhmässä treenaaminen luo ainutlaatuisen dynamiikan, joka sytyttää motivaation ja pitää yllä innostusta. Vertaistuki on Ruoska-valmennuksen kulmakivi; saat energiaa ja inspiraatiota toisten samanhenkisten naisten sitoutumisesta ja edistymisestä. Tämä yhteisöllisyys auttaa ylittämään niitä esteitä, joita yksin saattaisi pitää ylitsepääsemättöminä. Valmennuksessa pääset kokeilemaan rajojasi intensiivisessä ja tukevassa ympäristössä, joka on suunniteltu vahvistamaan niin kehoa kuin mieltä.

03

Seuranta ja edistyminen

Valmennuksessamme sinua ei siis jätetä yksin haasteiden keskellä! Saat käyttöösi henkilökohtaisen valmennuksen ja tiiviin ryhmäyhteisön, joka kannustaa sinua jokaisessa vaiheessa. Valmentajamme ovat sitoutuneita tarjoamaan sinulle juuri tarvitsemasi tuen, olipa kyseessä tekninen neuvo, henkinen tsemppaus tai strateginen suunnittelu. Valmennuksessa käytetään tehokkaita palautejärjestelmiä ja jatkuvaa kehityksen seurantaa, mikä varmistaa, että pysyt motivoituneena ja näet konkreettiset edistysaskeleesi. Tämä edistää voimakkaasti sisäistä motivaatiotasi, kun näet selkeästi, miten jokainen ponnistelu kantaa hedelmää.

*04

Valmennuspäiväkirja - VAPAAEHTOINEN!

Jaa matkasi muiden kanssa Voimanaiseksi.fi:n Instagramissa! Päiväkirjan pitäminen somessa antaa sinulle upean mahdollisuuden dokumentoida edistymisesi, motivoida itseäsi ja inspiroida muita samalla matkalla olevia! Ruoska-valmennuksen Instagram-päiväkirja ei ole paineita täynnä oleva suoritus, vaan kevyt ja hauska tapa pitää kirjaa omasta matkastasi. Me uskomme, että juuri rennon huoletonta some-läsnäoloa tarvitaan, jotta voit nauttia jokaisesta askeleesta matkallasi kohti parempaa minää. Emme odota visuaalisesti täydellistä ja hiottua sisältöä: tärkeintä on aitous ja intohimo, jota jaat!

Tämä sosiaalinen sitoutuminen tuo projektisi esille sopivan paineen myötä, joka auttaa sinua pysymään keskittyneenä ja motivoituneena. Se on sinun paikkasi loistaa, jakaa ja kasvaa. Tule mukaan luomaan inspiroiva tarina, joka muistuttaa meitä kaikkia siitä, kuinka paljon voimme saavuttaa, kun vain uskallamme pitää hauskaa matkan varrella ja tukea toisiamme kohti yhteisiä päämääriä!

Mikäli haluat pitää valmennuspäiväkirjaa kanavallamme Instagramissa, olemme huomioineet sen valmennuksen hinnassa (katso alta).

Ilmoittautuminen

Ohjeet

Täytä alla oleva lomake. Kerro meille tämän hetkisestä tilanteestasi, taustastasi ja tavoitteestasi. Olemme sinuun yhteydessä parin päivän sisällä.

Aloitus

 Ilmoittautuminen on nyt auki ja valmennus alkaa heti juhannuksen jälkeen maanantaina 24.6. Kesä on erityisen loistavaa aikaa aloittaa projekti, älä siirrä hyvinvoinnin tekojasi syksyyn, vaan aloita nyt! Syksyyn mennessä olet ehtinyt työstää projektiasi jo useamman kuukauden ajan, mikä taatusti tulee tuntumaan hyvältä.

Hinta

Tämä kyseinen ja käänteen tekevä 5kk Ruoska-valmennus:

- 200€/kk

- 170€/kk sinulle, joka olet valmis pitämään valmennuspäiväkirjaa Instagramissa

Varausmaksu 100€ ilmoittautumisen yhteydessä, joka vähennetään valmennuksen hinnasta

Ruoska ei ole pelkkä valmennus; se on lupaus paremmasta, energisemmästä ja täyttävämmästä elämästä. Jos tunnistat itsesi arjen oravanpyörässä juoksevaksi, ja haluat vihdoin saada asiat aikaan, meillä on ratkaisu. Tämä on kutsusi toimia – älä anna päivien ja viikkojen mennä hukkaan.

Täytä lomake jo tänään ja aloita matkasi kohti aktiivisempaa, onnellisempaa ja tavoitteellisempaa elämää. Jos olet jo yrittänyt elämäntapamuutosta, eikä se onnistunut aiemmin, miksi tehdä asiat samoin odottaa eri lopputulosta? Vaihda suuntaa, tee asiat eri tavalla ja ota osaa valmennukseen!

Täytä lomake
osallistuaksesi

Kiitos osallistumisestasi!

bottom of page