top of page

Tervetuloa Voimanaisen WhatsApp-hyvinvointiryhmään – Kesän kestävä tuki ja yhteisö!

Kun kesä saapuu, monet meistä haluavat nauttia auringosta ja vapaudesta ilman, että hyvinvointitavoitteet kärsivät. Juuri siksi olemme luoneet Voimanaisen WhatsApp-hyvinvointiryhmän, joka on suunniteltu tukemaan sinua pysymään kiinni terveellisissä elämäntavoissa läpi kesän!

Kenen kannattaa liittyä? Tämä ryhmä on ihanteellinen sinulle, jos olet nainen, joka kaipaa lisätukea pysyäkseen kiinni terveellisissä rutiineissa kesän aikana. Ryhmä sopii erityisen hyvin niille, jotka arvostavat yhteisön tukea ja haluavat pysyä aktiivisina ja sitoutuneina hyvinvointitavoitteisiinsa rennossa, mutta kannustavassa ilmapiirissä.

Kesän motivoivin treeniryhmä!

Kesän hyvinvointiryhmä 🌼

Loimme ympäristön, jossa voit jakaa matkasi, saada tukea ja inspiraatiota sekä kasvattaa henkistä sitkeyttäsi.

 Kesällä on helppo lipsua treeneistä ja ruokavaliosta, ja taas syksyllä kaikki alkaa uudelleen. Tulee juhlat, terassikausi, aurinko, loma, ja kaverin valmistujaiset. Onko tuttua? Välttääksesi tuon jatkuvan uudelleen aloittamisen tuskan, suosittelemme pitämään kiinni edes joistain rutiineista, jotta hyvä olo pysyy koko kesän. Miten olisi, jos et syksyllä aloittaisikaan taas "nollasta", vaan pohjalla olisi myös niitä fiksuja tekoja läpi kesän? Tarkoituksenamme ei ole suorittaa kesää siten, ettei siitä voisi nauttia myös rennomalla otteella! Mutta kun rentoilee, paluu terveystekoihin tapahtuisi taas nopeasti, eikä vetkuilu jäisi päälle. Harjoittelemme tasapainon löytämistä ja vahvistamme selkärankaa!

Ryhmä on avoin niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin hyvinvoinnin tavoittelijoille. Olipa tavoitteenasi painonhallinta, lihaskunnon kasvattaminen tai yksinkertaisesti aktiivisempi elämäntapa, tämä ryhmä tarjoaa sinulle motivaatiota ja vertaistukea.

Erikoisominaisuudet:

 • Inspiroivat keskustelut (arkena): Aamunavauksena myös motivaatioviestejä, jotka asettavat sinut oikeaan mielentilaan koko päiväksi.

 • Viikoittaiset haasteet: Osallistu jännittäviin viikoittaisiin haasteisiin, jotka pitävät sinut motivoituneena ja tarjoavat uusia tapoja integroida hyvinvointia päivittäiseen elämääsi.

 • Kysy asiantuntijalta -sessiot: Kuukausittaiset live-chatit ravitsemus- ja treeniasiantuntijan kanssa. Hän vastaa kysymyksiisi reaaliajassa sekä antaa niksejä ja tärppejä prosessisi ajaksi.

 • Onnistumisten jakaminen: Jaa omat saavutuksesi ja lue muiden kokemuksia, mikä syventää yhteenkuuluvuuden tunnetta ja kannustaa jatkamaan.

 • Resilienssin rakennus: Opettele keinoja, joilla voit vahvistaa mielen sietokykyä ja selviytyä vastoinkäymisistä entistä vahvempana.

Ryhmä on suunnattu erityisesti naisille, jotka haluavat ylläpitää tai aloittaa terveellisiä elämäntapoja kesäaikana ja kaipaavat siihen lisätukea. Oli kyseessä sitten kuntoilun aloittaminen, ruokavalion parantaminen tai henkinen hyvinvointi, tämä ryhmä on sinun paikkasi!

Liittyessäsi Voimanaisen WhatsApp-hyvinvointiryhmään, liityt yhteisöön, joka tukee ja juhlii kanssasi jokaista saavutusta. Tehdään tästä kesästä paras – ilmoittaudu nyt!

Ilmoittautuminen

Valitse itsellesi sopiva tapa

 • Ilmoittaudu sähköpostiosoitteesi kera numeroon 0451100461 (tekstiviesti/WhatsApp)

 • Lähetä sähköpostia tuki@voimanaiseksi.fi

 • Tai täytä selainversiossa lomake tältä sivulta

Olemme sinuun yhteydessä parin päivän sisällä. Minimiosallistujamäärä 10.

Aloitus ja kesto

Ryhmän kesto 3.6.-25.8. eli 12 viikkoa.

Hinta

49€/kk tai maksa kerralla koko kesä 129€. Ei laskutuslisää.

Maksutavat​

 • Lasku 1-3 erässä

 • Korttimaksut

 • OP osamaksu

 • Klarnan lasku ja osamaksu

 • Hyödynnä myös Smartum ja ePassi

Ilmoittaudu

Olemme yhteydessä pian!

bottom of page