top of page
Valmentajasi

Läsnäoloa, turvaa ja luottamusta

Olemme täällä sinua varten – läsnä, tukien ja inspiroiden matkallasi kohti naista, joka kukoistaa vahvana, rohkeana, itsenäisenä ja itsevarmana yksilönä kaikilla elämänsä osa-alueilla. Olemme intohimoisia valmentajia ja omistautuneet sinun hyvinvointisi tukemiseen.

Miksi valita meidät:

Jokainen elementti valmennuksissamme on suunniteltu siten, että sinun ei tarvitse selviytyä yksin. Lupaamme olla läsnä, kuunnella ja tukea sinua kaikissa haasteissa ja voitoissa.

Haluamme luoda turvan tilan, jotta voit täysin antautua muutokselle. Voit luottaa siihen, että olemme täällä tukemassa ja ohjaamassa sinua turvallisesti kohti tavoitteitasi.

Olemme tehneet tutkimusta alalla kymmenen vuotta vuoden ajan ja palvelleet kymmeniä tuhansia elämäntapamuutosasiakkaita. Kokemuksellamme tiedämme, miten saadaan aikaan kestäviä muutoksia ja luodaan pysyvää hyvinvointia.

Valmennuksemme saa sinut sitoutumaan, pysymään motivoituneena ja ylittämään ne väistämättömät esteet, joita jokaisen muutosprosessin aikana tulee. Oletko väsynyt hyvinvoinnin rutiinien jatkuvaan rikkoutumiseen ja kaipaat rinnallakulkijaa ja matkaopasta? Etsitkö ratkaisua, joka on tehty juuri sinua varten, eikä vain seuraa yleisiä suuntaviivoja? Saamme sinut saavuttamaan juuri ne tavoitteet, joista olet unelmoinut – tavalla, joka kunnioittaa yksilöllisyyttäsi, toiveitasi ja elämäntyyliäsi.

Tarinamme

Emmi perusti vuonna 2014 Suomen ainoan alallaan toimivan ja laajalti tunnustusta saaneen Franchising-ketjun. Fitverstas työllisti vuosien aikana yli 70 valmentajaa, ja palvelut ulottuivat henkilökohtaisesta PT-valmennuksesta 400:n verkkokauppaohjelmaan ja -valmennukseen. Tilauksia oli 50 000 jo vuonna 2019. Yritys ehti kouluttaa uusia personal trainereita myös itse neljän vuoden ajan.

 

Sofian ja Emmin tiet kohtasivat, kun Sofia liittyi Emmin yritykseen valmentajaksi yli 6 vuotta sitten. Siitä lähtien kaksikko teki tiivistä tutkimusta ja yhteistyötä hyvinvoinnin parissa rakentaen lähes sata asiakkaiden hyvinvointia tukevia konseptia ja valmennusta. Sofia nousi Fitverstaan PT-palvelujohtajaksi ja he loivat yhdessä myös usean liiketoimintakonseptin B2B puolelle, sekä löysivät vahvan yhteisen ideologian, miten haluavat kaiken kokemuksen ja tietotaidon karttumisen jälkeen valmentamista toteuttaa tulevaisuudessa. Oli täydellinen aika hypätä uutta kohti, joten näin päättyi Fitverstaan tarina, ja syntyi Voimanainen.

Emmi tekee laaja-alaisia bisnesvalmennuksia ja Sofia toteuttaa myös klassisempaa henkilökohtaista PT-valmennusta Voimanaisen lisäksi. Näissäkin voimme palvella sinua!

Tässä me olemme!
bottom of page