top of page
Sofia Lounas

Sofia Lounas

  • Instagram
Personal trainer, monialayrittäjä, muutosvalmentaja

Puhelin:

Sähköposti:

Mainittavaa:

Kahden pienen lapsen äiti, monialayrittäjä, utelias aktiiviliikkuja ja terapiataiteilija, kokenut ja palkittu personal trainer, Vuoden valmentaja x2 (Fitverstas)

Ikä

34

Minusta

Tiedän mitä on aloittaa tyhjästä niin elintapojensa muuttamisen kuin oman elämänsäkin kanssa, ja se tekee minusta avarakatseisen ja viisaan valmentajan. Minun tavoitteeni valmentajana on tehdä itsestäni tarpeeton. En halua vain ohjeistaa, vaan ennen kaikkea opettaa asiakastani, jotta palvelumme jälkeen hän osaa toteuttaa itselleen parasta hyvinvoivan arjen mallia itsenäisesti pitkällä aikajänteellä - ehkä jopa koko loppu elämän - ja siten saavuttaa sellainen elämäntapa, josta ei ehkä ole uskaltanut haaveillakaan. Palvelumme aikana asiakkaamme pääsevät pohtimaan syitä ja seurauksia, sillä vain sitä kautta todellinen oppiminen voi tapahtua. Voimanainen ei ole vain sokea suoritus!

 

Vuosia sitten olin pohjalla. Tie oman elämäni huipulle alkoi siitä hetkestä, kun 25-vuotiaana olin istumatyön ja passiivisen arjen myötä niin huonossa fyysisessä kunnossa, että en enää selkäkipujen vuoksi päässyt sängystä itse ylös. Päätin tehdä muutoksen, päätin sitoutua ja päätin, että en halua enää elää näin. Opettelin uuden elämäntavan hektisen elämäni keskellä. 

 

Jouduin aloittamaan alusta ja oppimaan kaiken kantapään kautta, sillä minkäänlaista liikuntataustaa minulla ei ollut. Olen onnellinen, ylpeä ja kiitollinen kulkemastani matkasta, mutta yhden asian olisin tehnyt toisin: olisin palkannut itselleni osaavan valmentajan päivänä yksi. Kaikki mitä saavutin, olisi ollut mahdollista saavuttaa nopeammin ja vähemmällä kompuroinnilla, jos vain olisi tiennyt mitä kuuluu tehdä. Sen vuoksi olen valmentajana läsnä jokaiselle asiakkaalleni ja autan löytämään ne keinot, jotka jokaisen yksilölliseen tilanteeseen tarvitaan. 

 

Muutokseni myötä opiskelin itselleni auktorisoidun personal trainerin tutkinnon, ja valmistuinkin kurssini priimuksena stipendien kera. Valmistuttuani aloitin valmentamisen Fitverstaan brändin alla, ja olenkin saanut Fitverstaan perustajalta Emmiltä korvaamattoman määrän apua, tukea, oppeja ja mahdollisuuksia. Ilman Emmiä en varmasti olisi valmentajan tässä, missä olen nyt, ja siksi voinkin olla ylpeä siitä, että saamme Voimanaisen kautta tuoda yhdessä markkinoille parasta mahdollista muutosvalmennusta.

Valmennusurani aikana pöydälläni on ollut kolmattasataa asiakastapausta, joiden yksilöllisten tarpeiden kanssa olen tehnyt töitä. Selkeästi suurin ja menestynein asiakasryhmäni on elämäntapamuuttujat ja perheelliset naiset, vaikka asiakaskuntaa onkin riittänyt tavan kuntoliikkujista  ultramaratonareihin ja ampumahiihtäjiin.

Tarjoan Voimanaisen valmennusten lisäksi myös tavallista personal training -valmennusta. Tässä hinnastoni. Valmennus jatkuu kuukausi kerrallaan yhden kuukauden irtisanomisajalla. Ota yhteyttä, mikäli kiinnostuit!

3kk 160€/kk

6kk 155€/kk

12kk 150€/kk

Tämän haluan vielä kertoa

Miksi tehdä yhteistyötä kanssani?

Muutama sana Voimanaisesta

Olen kuntouttanut itseni kahden hyvin perättäisen sektion jäljiltä monen lajin parissa urheilevaksi naiseksi, jonka keho ei enää ole esteenä liikkumiselle. Minulla on syvää ymmärrystä arjen tetriksestä, jossa moni liikkuva osa on saatava mahtumaan lukujärjestykseen ilman itsensä uuvuttamista. Omien elintapojen ja oman hyvinvointinsa unohtaminen arjen kaaoksessa tuntuu ehkä helpolta, mutta se on kuitenkin kaiken jaksamisen kulmakivi. Tyylini on ymmärtävä, herättelevä ja inhimillinen, mutta tarpeen vaatiessa suorasanainen ja ravisteleva. Asiakkaani ovat läpi vuosien kiitelleet minua selkeistä linjoista, asioiden huolellisesta perustelemisesta sekä rennosta ja turvallisesta ilmapiiristä. Yksi Voimanaisen vahvuuksista on minun ja Emmin erilainen, mutta tyhjentävästi toisiaan täydentävä valmennustyyli. 

Avun pyytäminen ei ole heikkoutta eikä se ole luovuttamista. Päinvastoin: se tarkoittaa sitä, että kieltäydyt luovuttamasta ja epäonnistumasta, ja aiot ottaa ohjat elämästäsi omiin käsiisi! Voimanainen on äärimmilleen hiottu valmennusprosessi, jossa minun ja Emmin osaaminen yhdistyy parhaalla mahdollisella tavalla. Tuomme molemmat niin oman ammattiosaamisen ja kokemusasiantuntijuuden kuin traumaattisen taustamme muovaaman katsomuksen avoimesti esille asiakkaidemme hyväksi. 

bottom of page