top of page

Valkuaistortilla

Writer: Emmi SaloEmmi Salo

1 annos


Valkuaistortilla

1 medium-tortillalevy (kokojyvä)

1,5-2 dl juokseva valkuainen*

100 g kasviksia

0,5 dl juustoraastetta

Valitsemasi kastike


Monista ohjetta niin monta kertaa, kuin haluat annoksia.


*1 dl juoksevaa valkuaista on 3 kananmunan valkuaista


Voit myös tehdä kokkelia, mikäli et halua heittää keltuaisia hukkaan.


Valmista valkuaiskokkeli pyörittelemällä sitä pannussa pienessä määrässä öljyä. Tee pyörittely ja kääntely nopein liikkein, ihan muutama minuutti riittää. Älä ylikypsennä! Riittää, että kokkeli hyytyy. Mausta.


Voit paistaa kasvikset valkuaisen kanssa, tai lisätä tuoreita kasviksia tortillaan. Mausta valkuainen hyvin.


Anna kokkelin jäähtyä. Levitä tortillälätylle valkuainen sekä kasvikset. Taittele tiukaksi paketiksi ja laita jääkaappiin. Lämmitä ennen syöntiä.


Suosittelemme lisäämään kastikkeen vasta lämmityksen jälkeen. Kastikkeeksi sopivat esim. kreikkalainen jogurtti, salsa, tsatsiki, kevyt kermaviili, pesto.


Comments


Voimanainen on motivoiva treeniryhmä, jonka avulla pysyt motivoituneena myös esteiden yllättäessä!
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page