top of page
Facetune_24-02-2024-12-02-41.heic

Aloitusjakso

Oletko kokenut haasteita aiemmin elämäntapamuutoksen yrittämisessä? Eikö muutos ole ottanut tuulta alleen, tai oletko hiljalleen palannut samaan vanhaan? Aloituskuukausi on ensimmäinen askel matkallasi kohti pysyvää hyvinvointia ja voimaantumista. Se auttaa sinua kartoittamaan aiemmat haasteet ja löytämään kestävät ratkaisut niiden voittamiseksi. Tämä kuukausi on avain onnistuneeseen elämäntapamuutokseen.

Itsetuntemuksen syventäminen ja suunnitelmasta toimintaan

Neljän viikon aloitusjakso antaa sinulle työkalut ja tuen, jota tarvitset matkallasi kohti parempaa itseäsi. Voit luottaa siihen, että valmentajamme auttavat sinua kääntämään haasteet voimavaroiksi ja luomaan kestäviä muutoksia elämääsi. Autamme sinua ymmärtämään, miksi aiemmat yritykset eivät ole tuottaneet haluttuja tuloksia. Jaksomme syventää itsetuntemustasi ja auttaa sinua luomaan selkeän suunnitelman toimintaan. Näin voit välttää menneisyyden virheet ja saavuttaa pysyviä tuloksia.

 

Aloitusjakso on neljän viikon henkilökohtainen valmennus, minkä tueksi on rakennettu tehtävävihko (digimuodossa), jonka teemoja käsittelemme syvällisesti sekä pureudumme tilanteesi kipukohtiin. Tarkoituksena on löytää syyt sille, mikseivät aiemmat elämäntapamuutosyritykset ole onnistuneet, ja miten käännämme haasteet voimavaroiksi. Ainoastaan pureutumalla tarpeeksi syvälle ajatuksiisi ja toimintaasi, voimme löytää keinot luoda kestäviä muutoksia.

 

Tämä on laadukas valmennus sinulle, joka haluat irti muutoksen aloittamisen kierteestä. Kutsumme sinut ottamaan rohkean siirron kohti sitä, miksei muutos ole onnistunut. Kun opit tiedostamaan ajatus- ja käytösmallejasi, pystyt selättämään vaikeudet. Tässä muutamia teemoja, joita tulemme kanssasi käsittelemään:

•Oman elämäntapamuutoshistorian kartoittaminen

•Tavoitteiden ja toiveiden tarkastelu

•Omien voimavarojen ja esteiden tunnistaminen

•Ajatusmallien ja uskomusten haastaminen

•Suunnitelman laatiminen onnistumiseen

•Tavoitteiden konkretisointi ja aikataulutus

•Toimintasuunnitelman laatiminen

•Pienten askelten voima

•Haasteiden ennakoiminen ja ratkaisujen etsiminen

•Sitoutuminen ja jatkuvan tuen merkitys

Teemat ja tehtävät olemme luoneet tiedon, taidon ja kokemuksen pohjalta. Oltuamme vuosikymmenen valmennusalalla ja törmättyämme kymmenien tuhansien naisten haasteisiin, loimme tämän tehtävävihon, jonka jokaisen tulisi saada käsiinsä! Aloitusjakson ohjaus toimii etänä, joten voit osallistua mitä päin tahansa verkkoyhteyden avulla. Vihko jää pysyvästi käyttöösi, joten voit palata teemoihin ja tehtäviin aina tarvittaessa uudelleen.

Aloitusjakso tiivistettynä

Mitä?

Neljän viikon aloitusjakso ja henkilökohtainen valmennus, minkä aikana teemme tutkimusta aiempien elämäntapamuutostoteutusten taustoista ja rakennamme henkilökohtaisia keinoja, joiden avulla selviät haasteista jatkossa.

Sisältö?

-Aloitusjaksoon rakennettu tehtävävihko

-Ohjaus ja tuki puhelimitse tai WhatsApissa

-Aloitustapaaminen n. 90min

-Neljä verkkotapaamista

Miksi?

Tiedämme, että onnistuminen vaatii rehellisen syväsukelluksen oikeisiin juurisyihin, sekä juuri sinulle tehdyn toimintasuunnitelman, jotta voit saavuttaa unelmiesi elämäntapamuutoksen, joka pysyy ja minkä kanssa uskosi ei horju.

Miten?

Täytä lomake, ja otamme sinuun yhteyttä. Paras aikaa aloittaa on nyt ja käynnistämme vain kaksi asiakkuutta kuukaudessa. Lue alta lisää sitoutumisesta tähän valmennukseen sekä katso lanseeraushinta!

Kenelle?

Sinulle, joka olet kokenut pettymyksen tunteita ja lohduttoman olon kamppailessasi kohti elämäntapamuutosta. Olet mahdollisesti hankkinut erilaisia ja valmennuksia ja ohjelmia, mutta tilanne ei vaan ota edetäkseen.

Voimanaiseksi?

Tutustuithan jo korkealaatuiseen ja kerta kaikkisen koukuttavaan Voimanaiseksi -valmennusporsessiime, mikä sisältää Workbookin, konkreettiset ravinto- ja treenisuunnitelmat, ja paljon muuta?

Asiakkaidemme ahaa-elämyksiä

"Suurin ahaa-elämykseni oli, kun tajusin, että aiemmat epäonnistumiseni johtuivat riittämättömästä ymmärryksestä omasta kehostani ja sen tarpeista. Valmennuksen myötä opin kuuntelemaan itseäni paremmin ja tekemään valintoja, jotka oikeasti tukevat hyvinvointiani. Loistavat valmentajat!"

Sitoutuminen aloitusjaksoon

Usko pois, me tiedämme kuinka vaikeaa sitoutuminen voi olla, ja tämä on yksi tärkeä teema valmennuksessa. Me tulemme sitoutumaan koko sydämellämme sinuun valmennuksen ajaksi, joten toivomme, että sinäkin teet samoin. Ratkaistaan tilanteesi ongelmat yhdessä ja kehitetään tilalle toimivia, joustavia ja realistisia keinoja, jotta voit vihdoin saavuttaa haluamasi!

Sitoutuminen

Tulet saamaan vihon digimuodossa, mikä sisältää tärkeitä ja muutoksen kannalta kriittisiä (ajatus)tehtäviä. Starttaamme 60-90min aloitustapaamisella ennen valmennuksen alkua, minkä jälkeen tapaat valmentajasi kerran viikossa Teams-yhteydellä. Valmennus tulee viemään sinulta aikaa, sillä on ihan ehdotonta, että laitat itsesi likoon. Emme voi saavuttaa täyttä lopputulosta vain puolella panoksella.

 

Vaadimme viikottaiset tehtävät tehdyiksi ajallaan, tai muuten valmennus katkeaa ilman mahdollisuutta rahapalautukseen. Tämä pitää meidän kalenterimme järjestyksessä, sekä luo sinulle pienen paineen siitä, että pysyt mukana yhteisellä jaksollamme.

Älä odota yhteydenottoa seuraavaan maanantaihin, vaan ota yhteyttä meihin nyt!

Maksutavat 1-2 erässä laskulla & Klarnan lasku ja osamaksu.

ALOITUSJAKSON LANSEERAUSHINTA 349€ (499€) 

Ilmoittaudu tästä mukaan aloitusjaksolle

Kun lähetät tämän lomakkeen, sivulle ilmestyy heti linkki "lataa kartoituslomake tästä". Lataa tiedosto ja toimi ohjeiden mukaan.

Lataa kartoituslomake tästä

bottom of page