top of page

VOIMANAINEN
-valmennusprosessi

Hanki fyysisesti ja henkisesti elämäsi paras kunto korkeatasoisen liikunta-, ravitsemus- ja ajattelutapavalmennuksemme avulla. Opi askel askeleelta selviytymään ravitsemukseen, liikuntaan ja ajattelutapaan liittyvistä esteistä lopullisesti! Prosessimme sisältää kaiken, mitä tarvitset lisätäksesi itseluottamustasi samalla, kun saavutat terveys- ja kuntotavoitteesi.

Tunnistatko itsesti joistain näistä?

 • Avuttomuus ja uupuminen, aloitteenkyvyn menettäminen, elämäntapamuutos ei lähde käyntiin

 • Stressivaste päällä, murehtimiskelat

 • Työpäivän jälkeen ei saa mitään irti ja väsymys väsyttää

 • Ei ole tietoa tai kykyä katsoa, miksei joku toimi

 • Häpeäkokemukset, syyllisyys, negatiivinen suhtautuminen itseen

 • Pitkä ylikuormitus tai kroonistunut stressi

 • Jumitustila oman kuntotilanteen ja ravitsemuksen kanssa

 • Aikaa ei ole omalle hyvinvoinnille

 • Tai haluat räjäyttää jo meneillään olevan kuntoprojektisi "nextille levelille"  ja kaivaa kaiken potentiaalisi esiin ja olla ylpeä saavutuksistasi 💪

Meillä on suuri sydämen palo vahvistaa ihmisen voimavaroja. Lataa ilmainen oppaamme ja tutustu lisää, mistä tyssännyt elämäntapamuutosprojekti voi johtua, millä asioilla voit lisätä hyvinvointiasi, ja miten me voimme auttaa yllä olevissa tilanteissa!

Unohtumattomat 10 kuukautta

Valmistaudu kokemaan elämäsi muutos kymmenen kuukauden intensiivisessä ja inspiroivassa Voimanainen -valmennuksessa! Kanssamme pääset syventymään kaikkiin hyvinvoinnin osa-alueisiin ja rakentamaan vahvan perustan kestävälle muutokselle. Tässä vain muutamia aiheita, joita tulet työstämään: itsetuntemuksen syventäminen, ravitsemuksen optimointi, liikunnan integroiminen arkeen, kehonkuvan vahvistaminen, henkisen hyvinvoinnin edistäminen, stressinhallinnan taidot ja sosiaalisten suhteiden tukeminen. Jokainen kuukausi pitää sisällään yhden tärkeän valmennusteeman ja -moduulin, jotka ovat rakennettu harkiten pitkän työn tuloksena.

Kaipaatko muutosta, joka kunnioittaa yksilöllisyyttäsi ja vie sinut matkalle kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia? Oletko valmis rakentamaan vahvan perustan terveydellesi ja hyvinvoinnillesi, joka kestää elämän myrskyissä? Oletko valmis kohtaamaan todellisen voimasi ja saavuttamaan tasapainon, mikä on jo ihan ulottuvillasi?

Lataa Voimanaisen opas lisäämällä sähköpostisi

Lataa opas tästä

Sisältö

Nyt pistämme kaiken uusiksi! Valmennuksemme huomioi naisten fysiologiset, psykologiset ja sosiaaliset tarpeet. Prosessimme on myös koulutusohjelma, sillä tulet oppimaan uutta itsestäsi ja lopullisen muutoksen tekemisestä läpi prosessin.

Valmennuksen ydin

Tajunnan räjäyttävä korkeatasoinen valmennus Voimanaisiksi aikoville. Voimanainen on suunnattu rohkeille ja itsenäisille naisille, jotka haluavat ottaa ohjat omiin käsiinsä ja tehdä kestäviä muutoksia elämäntapaansa. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut hyvinvoinnin etsijä, Voimanainen tarjoaa sinulle tuen, ohjauksen ja inspiroivan kokemuksen matkallesi kohti parempaa itseäsi.

Verkkotapaamiset

Jokaisen kuukauden aikana tapaamisia on kolme. Tapaat yhden kerran Sofian, yhden kerran Emmin ja kuukauden kolmas tapaaminen pidetään kolmisin. Valmennus sisältää siis 30 henkilökohtaista verkkotapaamista! Näiden lisäksi luomme sinulle oman WhatsApp -ryhmän, missä olemme läsnä juuri sinulle.

Laadukkaat voimatreenit

Lempeät liikuntalajit eivät riitä, vaan haluamme viikko-ohjelmaasi myös voimaharjoittelua. Tulemme treenaamaan kovaa, progressiivisesti ja siten, että kaivamme sinusta esille aivan uudenlaisen sinut 10 kuukaudessa! Kokonaistilanteesi määrittää sen, miltä tasolta lähdet liikkeelle ohjelmiemme kanssa. Jos olet erittäin väsynyt tai kuormittunut, sinun harjoituksiasi olemme lähestyneet eri tavoin. Lue siitäkin lisää tuhdista oppaastamme!

 

Workbook

Valmennuksessa saat Voimanaisen Workbookin, mikä johdattelee sinut valmennusmoduuleihin. Workbook sisältää johdannon ja tehtäviä, joista jokaisen puramme viikottaisissa verkkotapaa-

misissa. Mikään luomamme tehtävä ei ole ainoastaan tehtävä, vaan aiheita käsitellään syvällisemmin tapaamisissamme. Osa tehtävistä tehdään yhdessä.

Yksilöllinen ravintoratkaisu

Me täällä ymmärrämme, että jokainen asiakkaamme on ainutlaatuinen – niin myös sinun ravitsemustarpeesi. Sen vuoksi lähestymme ravitsemusta henkilökohtaisella ja huolellisesti suunnitellulla otteella. Tavoitteenamme on luoda sinulle realistinen ja täysin räätälöity ravintosuunnitelma, joka ei ainoastaan tue tavoitteitasi, vaan myös istuu saumattomasti elämäntyyliisi.

Täysi hintatakuu

Olemme niin vakuuttuneita valmennusprosessistamme, että tarjoamme rahat takaisin-hintatakuun. Mikäli et saa muutosta kymmenessä kuukaudessa, palautamme rahasi kyselemättä. Vaatimuksena on, että noudatat suunnitelmiasi, olet yhteydessä valmentajiisi viikoittain, teet annetut tehtävät sovitusti, sekä seuraat omaa edistymistäsi ohjeidemme mukaan.

 

MIKSI KESTO ON 10 KK?

Olemme nähneet, etteivät lyhyet valmennukset todennäköisesti tuo haluttua, pysyvää lopputulosta. Muutoksen tekemiseen tulee sitoutua riittävän pitkäksi aikaa, jotta voidaan puhua onnistuneesta muutosprosessista. Pysyvät muutokset tulevat usein neljässä vaiheessa. Tästä syystä meillä on myös hintatakuu, sillä luotamme siihen, että valmennuksemme tulee tekemään valtavan vaikutuksen asiakkaamme elämään.

Voimanainen-valmennus
Voimanainen-valmennus
VAIN 30 ASIAKASTA VUODESSA

Pidempi sitoutuminen kertoo myös sinulle itsellesi, että todella haluat muuutosta ja olet valmis uuteen jaksoon elämässäsi. Mieti, kuinka paljon todella olet valmis siihen, että vain kymmenen kuukauden kuluttua olet vahvassa ja voimakkaassa kunnossa, mikä myös näkyy ja tuntuu? Minkä arvoista se on sinulle? Se on nimittäin menoa nyt!

Otamme Voimanainen -valmennukseen vain noin 30 asiakasta vuodessa. Näin laajat valmennukset vaativat paljon, ja haluamme antaa kaikkemme.

YKSILÖLLISTÄ VALMENNUSTA

Valmennusohjelmassamme saat avuksesi kokeneet valmentajat, jotka ovat omistautuneet yhdelle asialle: tarjoamaan naisille parasta mahdollista tukea empaattisesti ja myötätuntoisesti, kuitenkin sopivan jämäkästi ohjaten sinua eteenpäin. Lähestymistavassamme otamme huomioon koko ihmisen, emmekä vain yhtä osa-aluetta. Tuki ja luottamus ovat AVAIN pitkän aikavälin muutoksessa. Jotkut ihmiset voivat saavuttaa tavoitteensa yksin, mutta jos olet huomannut, ettei yksin tekemisen toimi sinulle - anna meidän auttaa.

Voimanainen valmennus

Haluaisitko, että viimein joku:

 • Ottaisi sinut huomioon yksilönä ja naisena, joka haluaa muuttua ja kehittyä omaan unelmatilaansa henkisesti ja fyyisesti - täynnä energiaa ja itseluottamusta!

 • Ohjaisi sinut kehittämään henkistä ja fyysistä voimaa

 • Haluaisi ratkaista juuri sinun esteesi ja ongelmasi ravitsemuksessa

 • Opettaisi harjoittelemaan siten, että parhalla mahdollisessa hyöty-vaiva-suhteella saisit tuntuvaa tulosta

 • Saisi kaivettua sinusta sen potentiaalin ja poltteen, mikä vain odottaa ulospääsyä

 • Laittaisi kanssasi voimavarasi kuntoon

 • Olisi rinnalla kulkija ja matkaopas

 • Istuisi ja pysähtyisi sinun elämäsi äärelle kymmenen kuukauden ajaksi

VALMENNUSPROSESSI HINTATAKUULLA 3500€ 

Juuri nyt hintakampanja: tarjoamme 4kk lisää maksuaikaa (lisätiedot alla)

Asiakkaiden kokemuksia

Meri-Tuuli, 33

"Yksinkertaisesti VAU. Prosessi antoi minulle potkua tehdä muitakin isoja päätöksiä elämässä! Opin arvostamaan terveellisiä elämäntapoja ja tajusin, miten ne vaikuttaa kaikkeen tekemiseeni ja päätöksiini. Olin alkuun tosi hukassa. Treenit osuivat mulle kuin nenä päähän ja lihasta tuli näkyvästi. Jenkat ja allit hävisi. Olen kiitollinen valmentajien tuesta ja tiukasta rohkaisusta, mikä auttoi mua löytämään sitä voimaa, peilikuvassa ja pään sisällä täyskäännös tässä ajassa! Haluan myös mainita workbookin aiheet mitkä tosiaan veivät mut syvälle.. Kiitos teille naiset!"

Nina, 29

"Ihan herkistyin kun aloin kirjoittamaan loppupalautetta. Vihdoin oli minun aikani isolle elämänmuutokselle! Olen saavuttanut kaiken mikä luvattiin ja omat tavoitteeni siihen päälle: vahvemman kehon ja terveellisemmän ruokavalion, myös merkittävän kasvun itsetuntemuksessa ja henkisessä vahvuudessa. Ja -30kg!! Valmentajien omistautuminen ja kannustus olivat ratkaisevat, te ette luovuttaneet vaikka oma usko horjui. Voin vaan kuin suositella!"

Laura, 45

"Minulle tämä oli pelastus rehellisesti. Olin alkujaan uupunut ja epävarma, se harmaa ja hiljainen konttorirotta työpaikalla. En tiedä mistä tämä kaikki energia ja itseluottamus tuli mutta kaiken tämän jälkeen olen sen ansainnut! Tunteet purkautuivat monen monta kertaa valmennuksen aikana kuten tiedätte.. Ajatelkaa että olen nyt löytänyt Voimanaisen itsessäni vaikka alkuun epäilin ja pelkäsin! Täys kymppi kokonaisuutena elämänmuutokseen."

FAQ

 • Mitä tapahtuu ilmaisessa aloitustapaamisessa?
  Ilmaisessa tapaamisessa pääsemme juttelemaan hyvinvointisi tilanteesta, tavoitteistasi ja toiveistasi. Noin tunnin mittainen Teams-tapaaminen auttaa kaikkia osapuolia kartoittamaan sitä, olisiko Voimanainen sopiva ratkaisu sinulle. Täytä lomake tältä sivulta ja saat automaattisesti sähköpostiisi esitietokartoituksen, mikä pyydetään täyttämään ja toimittamaan ennen tapaamista. Lähetä lomake 7 vuorokauden sisällä meille osoitteeseen tuki@voimanaiseksi.fi ja otamme sinuun yhteyttä. Pystymme järjestämään vain muutaman tapaamisen viikossa, joten täytä lomake pikimmiten, jotta voimme tarjota sinulle sopivia aikoja.
 • Miten hintatakuu toimii?
  Esittelemme sinulle ilmaisessa alkutapaamisessa valmennussopimuksen ja sen ehdot myös koskien hintatakuuta. Sinun tulee noudattaa ohjeitamme, olla meihin viikottain yhteydessä sovitulla tavalla, sekä seurata edistymistäsi tasaisesti. Mikäli et saa muutosta alkutilanteeseen 10 kuukaudessa ja olet tyytymätön valmennukseen, palautamme rahasi.
 • Mitkä ovat maksutavat?
  Maksutapana on tavallisesti kuukausittainen suoraveloitus kortilta 10 kuukauden ajan, mutta juuri nyt osamaksukampanja: saat puoli vuotta lisää maksuaikaa (14 kk). Voit maksaa myös 1-3 erässä laskulla. Lisäksi Klarnan osamaksu jopa 36kk ja maksutapaetujen hyödyntäminen.
 • Kauanko lanseeraushinta on voimassa?
  Poistamme edun heti, kun joudumme porrastamaan uusia aloituksia usemman kuukauden ajalle. Voimme ottaa vain 30 asiakasta vuodessa.
 • How do I add a new question & answer?
  To add a new FAQ follow these steps: 1. Manage FAQs from your site dashboard or in the Editor 2. Add a new question & answer 3. Assign your FAQ to a category 4. Save and publish. You can always come back and edit your FAQs.
 • Can I insert an image, video, or GIF in my FAQ?
  Yes. To add media follow these steps: 1. Manage FAQs from your site dashboard or in the Editor 2. Create a new FAQ or edit an existing one 3. From the answer text box click on the video, image or GIF icon 4. Add media from your library and save.
 • How do I edit or remove the 'Frequently Asked Questions' title?
  You can edit the title from the FAQ 'Settings' tab in the Editor. To remove the title from your mobile app go to the 'Site & App' tab in your Owner's app and customize.
Facetune_24-02-2024-12-12-59.heic

SOVITAPAAMINEN

Varaa aloitustapaaminen
Voimanainen -valmennukseen

Kun lähetät tämän lomakkeen, sivulle ilmestyy heti linkki "lataa kartoituslomake tästä". Lataa tiedosto ja toimi ohjeiden mukaan.

Lataa kartoituslomake tästä

bottom of page