top of page
emmisalo.jpg

Emmi Salo

  • Instagram
Sarjayrittäjä, toimitusjohtaja, valmentaja

Puhelin:

Sähköposti:

Mainittavaa:

Pitkään toiminut ja ansioitunut liikunta-alan yrityskehittäjä, hyvinvointi- ja liiketoimintavalmentaja, Vuoden nuori yrittäjä 2017, Yrittäjäansioristi 2019, Vuoden tyytyväisimmät yrittäjät 2019, personal trainer

Ikä

36

Minusta

Kiinnostukseni ja timantinkirkas visioni alalle lähti liikkeelle lajitaustastani voimistelun ja ratsastuksen parissa. Valmensin omia voimistelujoukkueita ja hankin oman PT-lisenssini jo 2013, minkä jälkeen olen lisäkouluttautunut tasaisesti Rentoutusvalmentajasta Yritysneuvojaksi - ja paljon muuta, keskittyen viime vuodet kaupallisiin opintoihin. Tällä hetkellä suoritan maisteritason opintoja digitalisaation kehittämisestä ja johtamisesta.

Olin alani pioneerina edistämässä ja luomassa polkua hyvinvointibisnekselle sen alkuaikoina. Näin ajan, jolloin online- ja PT-valmentaminen oli Suomessa vasta nousussa, näin sen kulta-ajan ja buumin tulon, sekä sen, että kuka tahansa voi toimia valmentajana, ja asiakkaalla on vaikeus valita massasta päteviä valmentajia. Olen ohjannut ja kouluttanut yli 70:tä valmentajaa, tuotteistanut alalle satoja hyvinvointiin liittyviä konsepteja, ja saanut olla mukana lisäämässä ihmisten hyvinvointia minulle erittäin merkittävällä tasolla. Suurin saavutukseni on asiakas, joka voi palvelumme jälkeen paremmin, kuin ennen, ja se on pitänyt minut alalla näin pitkään.

Minulla on neljä lasta, joista kolme olen saanut pitää. Olen kokenut pienen Mateo-vauvan menettämisen, avioeron, työuupumuksen ja taustani lapsuudessani ja nuoruudessani on hankala ja traumaattinen. Tiedän, millaista on kamppailla oman hyvinvoinnin kanssa erilaisissa elämänvaiheissa, miltä tuntuu pettymys itseen ja elämään, ja miten onnistumiset ravitsevat itsetuntoa ja -luottamusta. Terveellisen elämäntavan vakiinnuttaminen vaikeissakin tilanteissa on asia, missä voin taatusti auttaa ja ohjeistaa. Olen intensiivinen ja suora, mutta silti myös lempeä ja ymmärtäväinen valmentaja. Toivottavasti pääsemme tutustumaan toisiimme uudessa Voimanainen -valmennusprosessissa!

Tämän haluan vielä kertoa

Miksi tehdä yhteistyötä kanssani?

Muutama sana Voimanaisesta

Pohdittavaa

Pitkään alalla toimineena ja kymmenien tuhansien asiakkaiden pohjalta luotan siihen, että minulla on sellaista tietotaitoa elämäntapamuutosasiakkaiden haasteista ja ratkaisuista, mitä monella ei ole. Kaiken sen opitun ja koetun tiedon olen nyt päässyt valjastamaan uuteen muotoon äärettömän osaavan kollegani Sofian kanssa.

Tämä uusi Voimanainen on yksi urani taidonnäytteistä ja ylpeyden aiheista. Sen taustalla on vuosikausia kestänyt harjoittelu, oppiminen, tekeminen, kehittäminen sekä epäonnistumiset ja onnistumiset. Aiempi yritykseni Fitverstas tarjosi "kaikkea kaikille", eikä Voimanainen olisi sopinut osaksi sitä. Voimanainen ansaitsee ihan oman näköalapaikkansa keskittyen vain naisten mutosvalmentamiseen, missä sekä minun että Sofian taidot yhdistyvät.

Toisinaan on hyvä ja oikea valinta mennä "kipua kohti". Jos tilanne on elämässä vaikea, voisiko se kuitenkin olla juuri se hetki, jolloin voisit rakentaa omaa hyvinvointiasi? Pienen vauvan menettämisen jälkeen koin, että se oli juuri täydellinen hetki tehdä taas jotain enemmän itseäni varten. Jos on jo  rikki, voisiko se mennä vielä pahemmaksi pienillä hyvinvoinnin teoilla?

bottom of page