top of page

Etsimme innokkaita ja rohkeita naisia, jotka haluavat ottaa askelen kohti voimaa, tasapainoa ja hyvinvointia elämässään. Tämä on tilaisuutesi osallistua Voimanainen -valmennusprosessiin ainutlaatuisessa ympäristössä, yhdessä muiden motivoituneiden naisten kanssa.

RYHMÄ TÄYNNÄ!

Facetune_24-02-2024-12-11-34.heic

Voimanaisen ryhmä 2024-2025

Hae mukaan Voimanaisen huippuluokan ryhmävalmennukseen ja anna hyvinvointisi räjähtää liitoksistaan!

Miksi sinun kannattaa hakea mukaan?

Taatut tulokset! ✅ Voimanainen -valmennusprosessi on suunniteltu tarjoamaan sinulle konkreettisia tuloksia ja kestäviä muutoksia niin kehosi kuin mielesi hyvinvointiin.

Henkilökohtainen tuki: Saat käyttöösi kaksi omistautunutta valmentajaa, jotka auttavat sinua koko matkan ajan kohti tavoitteitasi. He ovat tukenasi, motivoivat sinua ja auttavat sinua ylittämään esteet.

Mielettömät Voimanaisen valmennusmoduulit ja Workbook 📖 Kunkin kuukauden aikana käsittelemme ja pureudumme syvälle aina yhteen teemaan, mikä on kriittinen ja tärkeä hyvinvointisi kannalta. Tämä valmennus ei ole vain pientä pintaraapaisua, vaan teemme syväsukelluksen niihin tärkeisiin elementteihin, jotka todella voivat olla ne kaikista ratkaisevimmat, jotta saavutat haluamasi. Valmennusmoduuleja on siis kymmenen, ja jokainen sisältää tehtäviä sekä yhteistapaamiset. Älä huoli, emme kuormita sinua minkäänlaisella turhuudella.

Voimanaisen treenit ja ravintopuoli 🍓 Ravintosuunnitelmasi on aina vain sinulle tehty ja henkilökohtainen, ja se elää ja joustaa elämän ja arjen pyörteissä. Muutoksia tehdään tarpeen mukaan ja tilannettasi seurataan.

Saat käyttöösi todella hyvät ja laadukkaat Voimanaisen treenit 💪 jotka valitaan kuntotasosi mukaan. Treenit etenevät siten, että saat taatusti tulosta. Suoritat harjoituksia joko salilla tai kotona. Mikäli et halua käydä kuntosalilla, suosittelemme, että omistat (tarpeeksi raskaat) käsipainot.

Huom! Voit myös osallistua valmennukseen, mikäli kokisit olevasi hyvin kuormittunut, sillä olemme luoneet tähän tilanteeseen kevyemmät ja lyhyemmät treenit, jotka voit toteuttaa ilman vastuksia. Nämäkään harjoitukset eivät jätä kylmäksi, vaan ne tulevat nostamaan energiatasojasi ilman, että kehosi ja mielesi kuormittuu lisää. Jo pelkästään näillä harjoituksilla saat huomattavaa muutosta peilikuvaasi.

Inspirointi ja uudet oivallukset! 🧠 Voimanainen -valmennusprosessin aikana koet inspiroivia hetkiä ja saat uusia oivalluksia omasta hyvinvoinnistasi. Yhteisöllisyyden voima ja jaettu kokemus tekevät matkastasi entistäkin antoisamman. Tulet tutustumaan perusteellisesti valmentajiin ja muihin osallistujiin, mikä luo turvan tilan kehittyäksesi tässä prosessissa.

Ammattitaito ja kokemus 💯 Voimanainen -valmennusprosessia ohjaavat kokeneet ammattilaiset, jotka ovat työskennelleet lukuisten naisten kanssa auttaakseen heitä saavuttamaan parhaan mahdollisen version itsestään. Voimanaisessa yhdistyy valmentajien osaaminen jo vuosikymmenen ajalta, ja se on rakennettu kaiken koetun pohjalta tarkoituksena ratkaista erityisesti naisten haasteita kohti kestävää, terveellistä ja hyvinvoivaa elämää, upeaa ulkomuotoa ja peilikuvaa unohtamatta!

Yhteisöllisyys 👭 Tulet osaksi ainutlaatuista yhteisöä, jossa tuetaan ja kannustetaan toisia. Voit jakaa onnistumiset ja haasteet muiden kanssa, saaden vertaistukea ja inspiraatiota.

Tapaaminen ja puolivälisaavutusten juhlistaminen 📢 Noin puolessa välissä valmennusta tapaamme yhdessä ja vietämme kivan päivän hyvän ruoan ja juoman merkeissä. Olemme kehitelleet kivaa ohjelmaa ja pääsemme rennosti nauttimaan ja juttelemaan menneistä valmennuskuukausista, mutta ennen kaikkea tulevaisuudesta ja siihen liittyvistä haaveista ja tavoitteista! Kaupunki valitaan siten, että saapuminen olisi jokaiselle mahdollisimman helppo.

Hakuohjeet

Miten hakea mukaan?

RYHMÄ TÄYNNÄ!

Hakuaika ja aloitus

Haku on auki n. 40 vuorokautta ja ryhmä aloittaa toukokuussa. Kesä on erityisen loistavaa aikaa aloittaa projekti, älä siirrä hyvinvoinnin tekojasi syksyyn, vaan aloita nyt! Vastaamme kaikille hakijoille.

Hinta

RYHMÄ TÄYNNÄ JA LANSEERAUSHINTA PÄÄTTYNYT!

2700€ -  tällä hinnalla saat KYMMENEN KUUKAUTTA aivan uudenlaista ja mielettömän inspiroivaa valmennusta!

 

Oletko valmis investoimaan sen verran itseesi? Tuleeko kuitenkin loppujen lopuksi kalliimmaksi katkeruus elämättä jääneestä elämästä, jaksamattomuus ja ilottomuus? Henkinen poissaolo ja energian puute? Kaikki ne arjen oravanpyörät, kun ei saa asioita aikaiseksi? Jos tämä puhuttelee juuri sinua, laita tietosi meille sähköpostitse! Lupaamme, että asioihin saadaan muutosta.

 

Maksutavat

  • Kuukausiveloitus kortilta

  • Laskulla 1-6 erässä

  • OP osamaksu

  • Klarnan osamaksu jopa 36kk

  • Hyödynnä myös maksutapaedut

bottom of page