4 annos, 374kcal/annos
hh: 31,72g r: 13,69g p: 28,65g
4 annos, 374kcal/annos
hh: 31,72g r: 13,69g p: 28,65g
200 g naudan jauhelihaa max 10%
200 g broilerin tai kalkkunan jauhelihaa
500 g tomaattimurskaa (maustamaton tai esim. basilikamaustettu)
6 gluteenitonta lasagnelevyä
200 g tuorejuustoa rasva 11%
reilu desi kevytmaitoa
1. Ruskista jauhelihat pannulla ilman paistorasvaa. Mausta. Kaada joukkoon tomaattimurska ja huuhtele tölkki tilkalla vettä kaataen vesikin pannulle. Anna kiehua hetki, että kastike sakenee.
2. Sekoita tuorejuusto ja kevytmaito tasaiseksi.
3. Lado pienen uunivuoan pohjalle 2 lasagnelevyä. Lusikoi päälle kolmannes jauhelihakastikkeesta. Kaada päälle kolmannes tuorejuustomaidosta. Toista kerrokset vielä kahdesti.
4. Paista 175 asteessa noin 35 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ja tarjoile kasvisten tai salaatin kera.
Comments