top of page

Helppo lasagne (glut)

4 annos, 374kcal/annos

hh: 31,72g r: 13,69g p: 28,65g



Lasagne

4 annos, 374kcal/annos

hh: 31,72g r: 13,69g p: 28,65g


200 g naudan jauhelihaa max 10%

200 g broilerin tai kalkkunan jauhelihaa

500 g tomaattimurskaa (maustamaton tai esim. basilikamaustettu)

6 gluteenitonta lasagnelevyä

200 g tuorejuustoa rasva 11%

reilu desi kevytmaitoa


1. Ruskista jauhelihat pannulla ilman paistorasvaa. Mausta. Kaada joukkoon tomaattimurska ja huuhtele tölkki tilkalla vettä kaataen vesikin pannulle. Anna kiehua hetki, että kastike sakenee.


2. Sekoita tuorejuusto ja kevytmaito tasaiseksi.


3. Lado pienen uunivuoan pohjalle 2 lasagnelevyä. Lusikoi päälle kolmannes jauhelihakastikkeesta. Kaada päälle kolmannes tuorejuustomaidosta. Toista kerrokset vielä kahdesti.


4. Paista 175 asteessa noin 35 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ja tarjoile kasvisten tai salaatin kera.


10 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page