top of page

Kikhernewrapit

Writer: Emmi SaloEmmi Salo

4 annosta, 513kcal/annos

hh: 61,13g r: 15,60g p: 26,23g



Kikhernewrapit

1 sipuli

2 paprikaa

500 g kirsikkatomaatteja

2 pkt 3% fetaa (400 g). Vegaaniseen versioon valitse vegaaninen feta tai jätä feta pois

2 tlk kikherneitä

2 tl oliiviöljyä

chilihiutaleita tai -maustetta

mustapippuria

paprikajauhetta

8 kpl tortillapohjia. Gluteenittomana gluteenittomiin tortillapohjiin

2 rkl hummusta/ateria (valmis tai itse tehty) TAI puolikas avokado/annos.


1. Huuhdo ja valuta kikherneet. Kuori ja pilko sipuli. Paloittele paprika.


3. Levitä kasvikset, kikherneet ja murustettu feta leivinpaperin päälle pellille.


4. Kaada päälle oliiviöljyä, chilihiutaleita/-maustetta, paprikajauhetta ja pippuria.


5. Paista uunin keskitasolla 200-asteessa n. 20 minuuttia. Nosta lämpö 225-asteeseen ja paista grillivastuksella vielä muutama minuutti.


7. Lämmitä tortillapohjat. Levitä hummusta tortillapohjan päälle ja lisää täytteet. Voit halutessasi lisätä muita tuoreita kasviksia, kuten salaatinlehtiä ja yrttejä.




Kommentare


Voimanainen on motivoiva treeniryhmä, jonka avulla pysyt motivoituneena myös esteiden yllättäessä!
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page