top of page

Possuvuoka

Writer's picture: Emmi SaloEmmi Salo

6 annosta



n. 1 kg porsaan (kassler)pihvejä

½ kg keräkaalia

1 sipuli

½ kg perunoita

3-4 (300 g) porkkanaa

¾ tl suolaa

1 prk (2 dl) ruokakermaa


  1. Nosta lihapakkaus huoneenlämpöön.

  2. Suikaloi kaali, sipuli ja kuoritut juurekset.

  3. Sekoita kasvikset ja suola uunivuoassa. Puolita kasslerpihvit (saksilla) ja nostele kasvispedille.

  4. Sekoita kerma lihapakkauksen marinadin sekaan ja valuta liemi tasaisesti vuokaan. Jos marinadia on pakkauksessa vähän, lisää valmista barbeque-kastiketta tai muuta maustekastiketta.

  5. Kypsennä uunin keski-/alatasolla 200 asteessa 1 h.



5 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Voimanainen on motivoiva treeniryhmä, jonka avulla pysyt motivoituneena myös esteiden yllättäessä!
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page