2 annosta, 370kcal/annos
hh: 39,23g r:5,88g p:34,95g
400 g kanan fileetä
2 paprikaa
puolikas parsakaali
2 punasipulia
200 g pakastemaissia
2 tlk kikherneitä suolavedessä (á 230 g)
fajita-mausteseosta
lehtipersiljaa
chiliä
1. Pilko paprikat, parsakaali ja punasipuli suupaloiksi. Huuhtele kikherneet huolella ja valuta siivilässä.
2. Sekoita puolet fajita-mausteesta kik-herneisiin ja hiero puolet kanojen pintaan.
3. Nostele kanat, sipulit, parsakaalit ja kikherneet leivinpaperille uunipellille. Paista 225 asteessa 10 minuuttia. Lisää maissit ja paprikat ja paista vielä 10 minuuttia tai kunnes kanat ovat kypsiä. Jos pintaa alkaa tummua liikaa, peitä foliolla. Lisää päälle lehtipersilja ja chili, ja tarjoile.
Comments