top of page

Texmex uunisalaatti

2 annosta, 370kcal/annos

hh: 39,23g r:5,88g p:34,95g



Texmex uunisalaatti

400 g kanan fileetä

2 paprikaa

puolikas parsakaali

2 punasipulia

200 g pakastemaissia

2 tlk kikherneitä suolavedessä (á 230 g)

fajita-mausteseosta

lehtipersiljaa

chiliä


1. Pilko paprikat, parsakaali ja punasipuli suupaloiksi. Huuhtele kikherneet huolella ja valuta siivilässä. 


2. Sekoita puolet fajita-mausteesta kik-herneisiin ja hiero puolet kanojen pintaan. 


3. Nostele kanat, sipulit, parsakaalit ja kikherneet leivinpaperille uunipellille. Paista 225 asteessa 10 minuuttia. Lisää maissit ja paprikat ja paista vielä 10 minuuttia tai kunnes kanat ovat kypsiä. Jos pintaa alkaa tummua liikaa, peitä foliolla. Lisää päälle lehtipersilja ja chili, ja tarjoile.


4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page