top of page
Writer's pictureEmmi Salo

Vegaaninen makaronilaatikko (veg)

10 annosta,  336kcal/annos

hh: 36,83g r: 9,95g p: 22,37g



Vegaaninen makaronilaatikko

1. Kiehauta vesi. Lisää liemikuutiot ja pasta. Keitä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Siivilöi ja ota kasvislientä talteen 4 dl (jatka vedellä, jos jää vajaaksi).


2. Kuori ja kuutioi sipulit. Kuumenna öljy pannulla ja paista sipulit kullanruskeiksi. Lisää tomaattipyree, soijakastike ja kasvisliemi. Anna kiehua kasaan n. 2 min. Lisää sitten härkis/muu tuote ja mausta makusi mukaan.


3. Pilko parsakaali ja sienet suupaloiksi. Freesaa pannulla nopeasti tai laita sellaisenaan makaronilaatikon sekaan.

4. Kumoa pasta, kasvikset ja härkispaistos vuokaan. Sekoita joukkoon kaurakerma. 


5. Paista 180 asteisessa uunissa 30-45 min.



2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page