top of page

Vegaaninen makaronilaatikko (veg)

Writer: Emmi SaloEmmi Salo

10 annosta,  336kcal/annos

hh: 36,83g r: 9,95g p: 22,37g



Vegaaninen makaronilaatikko

1. Kiehauta vesi. Lisää liemikuutiot ja pasta. Keitä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Siivilöi ja ota kasvislientä talteen 4 dl (jatka vedellä, jos jää vajaaksi).


2. Kuori ja kuutioi sipulit. Kuumenna öljy pannulla ja paista sipulit kullanruskeiksi. Lisää tomaattipyree, soijakastike ja kasvisliemi. Anna kiehua kasaan n. 2 min. Lisää sitten härkis/muu tuote ja mausta makusi mukaan.


3. Pilko parsakaali ja sienet suupaloiksi. Freesaa pannulla nopeasti tai laita sellaisenaan makaronilaatikon sekaan.

4. Kumoa pasta, kasvikset ja härkispaistos vuokaan. Sekoita joukkoon kaurakerma. 


5. Paista 180 asteisessa uunissa 30-45 min.



Comments


Voimanainen on motivoiva treeniryhmä, jonka avulla pysyt motivoituneena myös esteiden yllättäessä!
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page