top of page

Bulgogi

4 annosta


Bulgogi

N. 400 g naudan fileetä tai entrecôtea ohuina viipaleina

Marinadi:

1 valkosipulinkynsi hienonnettuna

2 rkl soijaa

1 rkl inkivääriä

½ tl chilihiutaleita

1 rkl fariinisokeria

1 rkl seesamiöljyä

1 tl hunajaa

Mustapippuria


Päälle kevätsipulin tai kesäsipulin varsi hienonnettuna.


Bulgogi-valmista näin


  • Sekoita marinadin ainekset yhteen.

  • Leikkaa lihasta noin 2-4cm paksuisia viipaleita. Anna lihan marinoitua puoli tuntia huoneenlämmössä.

  • Kuumenna grilli kuumaksi ja paista liha suoralla lämmöllä täysin kypsäksi .

  • Lisää lihan päälle silputtu kevätsipuli ja tarjoile riisin tai vaikkapa kimchin kera. Kokeile myös tortilloissa ja salaateissa!

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page