4-6 annosta
N. 1 kg flank steakiä eli naudan kuvetta (tai vaihtoehtoisesti paksumpaa kanan rintafileetä)
Lihan marinadi (anna marinoitua 1-2h):
2 rkl limen mehua
1 rkl hunajaa
1 rkl kasviöljyä
2 tl chilijauhetta
2 silputtua valkosipulinkynttä
Paprikapaistos:
1 punainen paprika, 1 oranssi paprika ja 2 sipulia ohuina viipaleina. Kuullota viipaleet pehmeiksi
öljyssä.
Ota marinoitu liha hyvissä ajoin huoneen lämpöön ennen grillausta.
Kuumenna grilli 250 asteeseen.
Grillaa lihaa kummaltakin puolelta suoralla lämmöllä n. 4min/puoli kunnes sisälämpötila on noin 54 astetta (kanan kypsyysaste 71 astetta).
Anna lihan vetäytyä muutama minuutti ennen kuin leikkaat sen ohuiksi viipaleiksi.
Täytä täysjyvätortillat lihaviipaleilla ja paprikapaistoksella!
Tämän saman ohjeen mukaan voit valmistaa lihan myös nacholautaselle.
Komentarze