4 annosta
1 pkt kevyttä Pouttu kalkkunapekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
70 g lehtikaalia suikaleina
500 g valmiita peruna-gnoccheja
(0,5-1 pussi Aurajuustomurua)
1 prk (2 dl) 4% ruokakermaa + 1 dl vettä
mustapippuria myllystä
ripaus sormisuolaa
Huomaathan, että Aurajuusto tekee ohjeesta tuhdimman. Sen voi jättää halutessaan myös pois.
Suikaloi pekoni saksilla ja hienonna sipulit. Paista kuumalla pannulla.
Huuhdo ja suikaloi lehtikaali. Lisää pannulle ja jatka hetki paistamista.
Lisää pannulle gnocchit, Aura ja ruokakerma.Lisää desin verran vettä. Anna hautua hetki.
Mausta mustapippurilla ja suolalla maun mukaan. Jaa rasioihin tai säilö isossa rasiassa.
Comments