top of page

Gnocchipannu pekonilla ja aurallla

4 annosta



1 pkt kevyttä Pouttu kalkkunapekonia

1 sipuli

1 valkosipulin kynsi

70 g lehtikaalia suikaleina

500 g valmiita peruna-gnoccheja

(0,5-1 pussi Aurajuustomurua)

1 prk (2 dl) 4% ruokakermaa + 1 dl vettä

mustapippuria myllystä

ripaus sormisuolaa


Huomaathan, että Aurajuusto tekee ohjeesta tuhdimman. Sen voi jättää halutessaan myös pois.


  • Suikaloi pekoni saksilla ja hienonna sipulit. Paista kuumalla pannulla.

  • Huuhdo ja suikaloi lehtikaali. Lisää pannulle ja jatka hetki paistamista.

  • Lisää pannulle gnocchit, Aura ja ruokakerma.Lisää desin verran vettä.  Anna hautua hetki.

  • Mausta mustapippurilla ja suolalla maun mukaan. Jaa rasioihin tai säilö isossa rasiassa.



0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page