top of page

Grillattu lohi ja korianteridippi

4 annosta


Grillattu lohi ja korianteridippi

N. 700 g lohifileetä (jaettu neljään osaan)


Voit maustaa lohen suolalla ja pippurilla, tai kokeilla helppoa marinadia:


1 sitruunan mehu ja raastettu kuori.

1 rkl valkoviinietikkaa.

1 rkl soijakastiketta.

½ dl öljyä

1 murskattu valkosipulinkynsi.

1 tl raastettua tuoretta inkivääriä

1 tl chilijauhetta tai -hiutaleita.


  • Sekoita marinadin ainekset keskenään ja marinoi ilmatiiviissä pussissa lohen kanssa jääkaapissa tunnin verran. Ota marinadia talteen ½ desiä pensselöintiä varten. Kuumenna grilli 250 asteeseen tällä välin. Paista fileitä 4-5 minuuttia tai hieman kauemmin fileiden paksuudesta riippuen. Älä peitä grilliä kuvulla! Pensselöi marinadilla ja kääntele pari kertaa varoen grillauksen aikana.

  • Dipin valmistus: Poista kurkusta sisus ja raasta loput karkeaksi raasteeksi. Hienonna korianteri ja yhdistä kaikki ainekset sekoittaen tasaiseksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

Comments


Voimanainen on motivoiva treeniryhmä, jonka avulla pysyt motivoituneena myös esteiden yllättäessä!
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page