top of page
Writer's pictureEmmi Salo

Jauheliharisotto

6 annosta



600 g naudan jauhelihaa

1 ½ paprika paloiteltuna

150 g sipulia hienonnettuna

1 ½ kasvisliemikuutio

1 ½ rkl tomaattipyreetä

4 ½ dl pitkäjyväistä riisiä

6-7 dl vettä

1 ½ prk creme tai kaura fraichea TAI purkki kevyt kermaviiliä

Rasia kirsikkatomaatteja

Rouhittua mustapippuria (ja kuivattua basilikaa) oman maun mukaan


1. Ruskista jauheliha paistokasarissa. Lisää paprika ja sipuli. Paista, kunnes sipuli on kuullottunut. Murenna päälle liemikuutio ja mausta pippurilla.

2. Lisää tomaattipyree ja riisit. Sekoittele hetki.

3. Lisää vesi ja kuumenna. Anna riisi kypsyä kannen alla välillä sekoitellen 10-15 min. Kypsennysaika on riippuvainen riisityypistä, katso pakkaus.

4. Lisää creme fraiche tai kermaviili.  Kuumenna. Viimeistele lohkotuilla tomaateilla.



0 views0 comments

Recent Posts

See All

Komentar


bottom of page