top of page

Jauheliharisotto

6 annosta



600 g naudan jauhelihaa

1 ½ paprika paloiteltuna

150 g sipulia hienonnettuna

1 ½ kasvisliemikuutio

1 ½ rkl tomaattipyreetä

4 ½ dl pitkäjyväistä riisiä

6-7 dl vettä

1 ½ prk creme tai kaura fraichea TAI purkki kevyt kermaviiliä

Rasia kirsikkatomaatteja

Rouhittua mustapippuria (ja kuivattua basilikaa) oman maun mukaan


  • 1. Ruskista jauheliha paistokasarissa. Lisää paprika ja sipuli. Paista, kunnes sipuli on kuullottunut. Murenna päälle liemikuutio ja mausta pippurilla.


  • 2. Lisää tomaattipyree ja riisit. Sekoittele hetki.


  • 3. Lisää vesi ja kuumenna. Anna riisi kypsyä kannen alla välillä sekoitellen 10-15 min. Kypsennysaika on riippuvainen riisityypistä, katso pakkaus.


  • 4. Lisää creme fraiche tai kermaviili.  Kuumenna. Viimeistele lohkotuilla tomaateilla.


0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page