top of page
Writer's pictureEmmi Salo

Juustoiset lohi-perunanyytit

4 annosta


Perunanyytit

1 pss (500 g) peruna-sipulisekoitusta

200 g kylmäsavulohta

1 pss (150 g) kevyttä 5-17% juustoraastetta

1 dl 4% ruokakermaa

Mausteita ja tilliä


Revi alumiinifoliosta neljä reilua palaa. Asettele niille kerroksittain peruna-sipulisekoitusta, kylmäsavulohta ja juustoraastetta. Mausta kerrokset mustapippurilla

Nosta folion reunat ylös, mutta jätä nyytit hieman auki. Kaada päälle ruokakerma.

Sulje nyytit ja kypsennä grillissä tai 225 asteessa uunissa 30 min. Avaa nyytit ja ripota kypsien annosten pinnalle runsaasti hienonnettua ruohosipulia tai tilliä.


11 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page