top of page

Juustoiset lohi-perunanyytit

Writer: Emmi SaloEmmi Salo

4 annosta


Perunanyytit

1 pss (500 g) peruna-sipulisekoitusta

200 g kylmäsavulohta

1 pss (150 g) kevyttä 5-17% juustoraastetta

1 dl 4% ruokakermaa

Mausteita ja tilliä


Revi alumiinifoliosta neljä reilua palaa. Asettele niille kerroksittain peruna-sipulisekoitusta, kylmäsavulohta ja juustoraastetta. Mausta kerrokset mustapippurilla

Nosta folion reunat ylös, mutta jätä nyytit hieman auki. Kaada päälle ruokakerma.

Sulje nyytit ja kypsennä grillissä tai 225 asteessa uunissa 30 min. Avaa nyytit ja ripota kypsien annosten pinnalle runsaasti hienonnettua ruohosipulia tai tilliä.


Commentaires


Voimanainen on motivoiva treeniryhmä, jonka avulla pysyt motivoituneena myös esteiden yllättäessä!
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page