top of page

Kanapelti

Writer: Emmi SaloEmmi Salo

4 annosta


Kanapelti

1 kanankoipi per syöjä

1 kg kasviksia maun mukaan, suosi hiukan pidempää grillausaikaa vaativia (paprika, porkkana, peruna, sipulit)


Kaikki ainekset valmistuvat samaan aikaan. Lado kaikki grilliin, isolle pellille tai foliovuokaan. Öljyä vuoka kevyesti ennen ainesten asettelua. Marinoi/jälkimarinoi halutessasi. Mikäli käytät kanankoipia etkä esimerkiksi kanafileitä, valmistus vie kauemmin. Kanat tulee kääntää puolessa välissä valmistusta. Kanankoipien paistoaika grillissä n. 20min tai uunissa pakkauksen ohjeen mukaan. Kanafileiden paistoaika on vain n. 5min/puoli.

Comments


Voimanainen on motivoiva treeniryhmä, jonka avulla pysyt motivoituneena myös esteiden yllättäessä!
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page