6 annosta

400 g jauhelihaa
12 lasagnelevyä (n. 180 g)
1 sipuli
2 tlk mascarponepastakastiketta (yht. n. 800g)
2 kanaliemikuutiota
6 dl vettä
1 rkl punaviinietikka
2 pkt mozzarellaa (yht. 250 g)
Tilkka öljyä
Mausteiksi ½ tl suolaa, ½ tl mustapippuria, 1 tl kuivattua timjamia
Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota öljyssä isossa kattilassa tai kasarissa sipuli ja valkosipulimurska. Lisää jauheliha ja paista se kypsäksi ja kauniin ruskeaksi.
Lisää vesi, tomaattipastakastike, hienonnetut kanaliemikuutiot, punaviinietikka, kuivattu timjami, suola ja mustapippuri.
Murra lasagnelevyt pienemmiksi paloiksi ja lisää ne kattilaan tai kasariin.
Kuumenna ja anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä, kunnes lasagnepalat ovat pehmenneet eli noin 25 minuuttia. Sekoittele välillä, niin että levypalat eivät tartu toisiinsa kiinni.
Lisää lopuksi valutettu ja revitty mozzarella. Anna sulaa hetken ajan ja nosta tarjolle.
Comments