top of page

Lihamureke

6 annosta



400 g jauhelihaa

1 dl ruokakerma

½ dl korppujauhoja

1 iso sipuli

1 kananmuna

1 tl suolaa

1 tl oreganoa

¼ pippuria ¾ tl paprikajauhetta




  1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa. Anna turvota noin 5 minuuttia.

  2. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli rasvassa.

  3. Lisää korppujauhoseokseen hieman jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet. Sekoita tasaiseksi.

  4. Muotoile taikina murekkeeksi uunipellille leivinpaperin päälle.

  5. Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia. Tarjoa lihamureke esimerkiksi timjami-hunajaporkkanoiden kanssa (seuraavalla sivulla)


8 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page