top of page

Lihamureke

Writer's picture: Emmi SaloEmmi Salo

6 annosta



400 g jauhelihaa

1 dl ruokakerma

½ dl korppujauhoja

1 iso sipuli

1 kananmuna

1 tl suolaa

1 tl oreganoa

¼ pippuria ¾ tl paprikajauhetta




  1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa. Anna turvota noin 5 minuuttia.

  2. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli rasvassa.

  3. Lisää korppujauhoseokseen hieman jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet. Sekoita tasaiseksi.

  4. Muotoile taikina murekkeeksi uunipellille leivinpaperin päälle.

  5. Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia. Tarjoa lihamureke esimerkiksi timjami-hunajaporkkanoiden kanssa (seuraavalla sivulla)



15 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Voimanainen on motivoiva treeniryhmä, jonka avulla pysyt motivoituneena myös esteiden yllättäessä!
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page