top of page

Lihapullavartaat

Writer: Emmi SaloEmmi Salo

4 annosta


Lihapullavartaat

400 g naudan jauhelihaa 7-10%


300 g kanan jauhelihaa


1 makea sipuli


2 punasipulia


0,5 dl korppujauhoja (tai murustettua leipää, esim. kaura)


1 kananmuna



1. Sekoita jauheliha, silputtu makea sipuli, kananmuna ja korppujauhot tasaiseksi taikinaksi.



3. Pyörittele taikinasta lihapullia ja paahda 225 asteisessa uunissa 10 minuuttia.



4. Lohko punasipuli ronskeiksi paloiksi. Ujuta varrastikkuihin vuorotellen lihapulla ja punasipulipala. Grillaa joka puolelta.

Comments


Voimanainen on motivoiva treeniryhmä, jonka avulla pysyt motivoituneena myös esteiden yllättäessä!
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page