top of page

Lohi-parsanyytit

Writer's picture: Emmi SaloEmmi Salo

4 annosta


Lohi-parsanyytit

N. 700 g lohifileetä

600 g parsaa kuorittuna ja kannat poistettuna

2 sitruunaa viipaleina

4tl oliiviöljyä

Sormisuolaa ja mustapippuria maun mukaan

Nippu tuoretta tilliä


Ota alumiinifoliosta reilun kokoisia arkkeja ja voitele ne kevyesti öljyllä.  Lado folion päälle lohifileet ja parsat sekä sitruunat lohen päälle. Lorauta pinnalle oliiviöljyä ja lisää suolaa, pippuria ja tilliä. Sulje paketit tiiviisti. Grillaa nyyttejä epäsuoralla lämmöllä n. 15min hieman fileen paksuudesta riippuen 200-220 asteessa.




1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Voimanainen on motivoiva treeniryhmä, jonka avulla pysyt motivoituneena myös esteiden yllättäessä!
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page