top of page

Nopea palvikinkkupata

Writer: Emmi SaloEmmi Salo

6 annosta



250 g ylikypsää palvikinkkua tai saman verran kinkkusuikaleita

150 g sipulia hienonnettua

2 rkl vehnäjauhoja

2 prk (à 400 g) kokonaisia säilyketomaatteja

1 prk (380/230 g) esikeitettyjä punaisia linssejä

1 prk (2,5 dl) maustettua ruokakermaa (esim. pippuri-juusto)

½ - 1 kasvisliemikuutio

½ dl suolakurkkua kuutioituna

(kuivattua ruohosipulia tai persiljaa)

Neljä annosta riisiä tai nauhapastaa


  1. Laita neljä annosta riisiä tai pastaa keittymään (n. 50-60 g/annos).

  2. Laita kinkku ja sipuli pannuun, varo polttamasta. Ripottele joukkoon vehnäjauho. Kääntele hetki.

  3. Lisää joukkoon säilyketomaatit, huuhtele tölkit tilkalla vettä. Lisää myös linssit, ruokakerma ja liemikuutio. Anna kiehua hiljalleen kannen alla 5 min.

  4. Lisää suolakurkut. Viimeistele halutessasi ruohosipulilla tai persiljalla. Nostele rasioihin riisin tai pastan kanssa.



Yorumlar


Voimanainen on motivoiva treeniryhmä, jonka avulla pysyt motivoituneena myös esteiden yllättäessä!
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page