top of page
Writer's pictureEmmi Salo

One pot -jauhelihapasta

4 annosta



400 g jauhelihaa

4 dl pastaa

1 sipuli

1 paprika tai 1 iso porkkana

1 pieni kesäkurpitsa

4-5 dl vettä

1 rkl öljyä

1 prk yrttitomaattimurskaa

1 tl suolaa

¼ tl mustapippuria

1 tl timjamia


  1. Hienonna kuorittu sipuli. Leikkaa paprika ja kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi.


  1. Kuumenna öljy paistokasarissa tai kattilassa. Ruskista jauheliha ja lisää sipulit kuullottumaan. Lisää paprikat tai porkkanat, 4 dl vettä, suola, mustapippuri ja pasta. Keitä kannen alla noin 8 minuuttia välillä sekoitellen. Mitä enemmän vettä lisäät, sitä keittomaisempaa koostumuksesta tulee.


  1. Sekoita joukkoon kesäkurpitsat, tomaattimurska ja timjami. Keitä miedolla lämmöllä vielä noin 6 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä pieni määrä kerrallaan keittämisen aikana. Anna pastan vetäytyä hetki.



3 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page