top of page

Punajuuri-feta salaatti

4 annosta


Punajuuri-feta salaatti

7 punajuurta

2 isoa omenaa (+sitruunamehua)

2 pkt (à 300g) ruusukaalia

400 g feta

4 dl keitettyä quinoaa

Salaattipohja (lehtikaali, pinaatti)


  1. Keitä punajuuret kypsiksi suolatussa vedessä. Kuori ja pilko kuutioiksi.

  2. Valmistele ruusukaali. Poista uloimmat lehdet sekä kova kanta ja leikkaa ohueksi suikaleeksi.

  3. Pilko omenat ja lisää sitruunamehua estämään ruskettumista.

  4. Valmista quinoa pakkauksen ohjeen mukaan (tarvitset n. 1,5 dl kuivaa quinoaa)

  5. Jaa ainekset rasioihin. Lisää pohjalle haluamasi kastike, sen jälkeen ainekset tässä järjestyksessä: punajuuri, omena, quinoa, feta, ruusukaali ja päällimmäiseksi salaattipohja.

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page