top of page
Writer's pictureEmmi Salo

Tonnikala-sandwich

4 annosta


Tonnikala-sandwich

Ruoka-aineet

8 siivua täysjyväleipää

3 prk tonnikalaa vedessä

2 dl maitorahkaa

1 rkl soijakastiketta

2 rkl maapähkinävoita

puolikas kurkku

tuoretta pinaattia, rucolaa tai tummaa salaattia

2 porkkanaa


  1. Valuta tonnikalat siivilässä. Sekoita yhteen maitorahkan kanssa, ja lisää soijakastike ja maapähkinävoi. Sekoita huolellisesti.

  2. Raasta porkkanat ja valuta tarvittaessa. Huuhtele pinaatti ja viipaloi kurkku. 

  3. Pakkaa kasvikset yhteen ja tonnikalatahna toiseen rasiaan, tai molemmat yhden preppirasian eri osastoihin. Pakkaa myös leivät mukaan (2 siivua per annos). 

  4. Kokoa täytteet leivän väliin vasta ruokailuhetkellä, jotta leipä ei vety.

40 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page