top of page

Uuniriisipuurosta tuorepuuroksi

4 annosta, 370kcal/annos

hh: 54,76g r: 14,60g p: 21,93g



1 l mantelimaitoa (tai tavallista rasvatonta, mantelimaidolla saat puurosta kermaisempaa)

2 dl puuroriisiä

1 tl suolaa ja kanelia

1 rkl voita vuoan voiteluun


Uuniriisipuuro:


Voitele uunivuoka ja lisää sinne maito, puuroriisi ja suola. Kypsennä riisipuuroa 175-asteisessa uunissa n. 1,5 tuntia. Puuroa kannattaa sekoitella muutaman kerran kypsennyksen aikana.


Kun puuro on valmis, voit syödä annoksen lämmintä puuroa vaikka mustikoiden, keitettyjen kananmunien tai proteiinijuoman kanssa.



Jatko-ohje tuorepuuroon (annoksen arvot laskettu tuorepuurolle):


Jaa annokset omiin kannellisiin rasioihin ja kulhoihin. Lisää puuroannoksen joukkoon 1,5 dl Alpro Go On soijarahkaa/luonnonjogurttia/maitorahkaa ja 1 rkl siemeniä/pähkinöitä. Jos käytät pakastemarjoja, voit lisätä nekin tässä vaiheessa. Tuoreet marjat kannattaa lisätä puuron joukkoon vasta ennen syöntiä. Laita puurot jääkaappiin yön yli tai vähintään pariksi tunniksi. Notkista aamulla mehukeitolla.



Comments


Voimanainen on motivoiva treeniryhmä, jonka avulla pysyt motivoituneena myös esteiden yllättäessä!
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page