4 annosta
2 pkt kylmäsavutofu
2 parsakaalia
kukkakaali
Teriyakikastike
½ dl (vähäsuolainen) soijakastike
½ dl vesi
2 rkl hunaja
2 tl valkosipulijauhe
½ rkl maizena
Painele tofusta ylimääräiset nesteet talouspaperin tai keittiöliinan avulla. Jätä painon alle noin 20 minuutiksi.
Pilko kasvikset ja tofu kuutioiksi. Levitä uunipellille ja ripottele päälle oliiviöljyä. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15min.
Sekoita kastikkeen ainesosat pienessä kattilassa. Lämmitä levyllä ja sekoita, kunnes seos on hieman paksuuntunut.
Ota tofu ja kasvikset uunista. Kaada teriyakikastike tofun ja kasvisten päälle. Sekoita. Kypsennä uunissa vielä noin 10 min. Kääntele kasviksia ja tofua paistoajan puolivälissä.
Keitä halutessasi lisäkkeeksi riisiä.
VINKKI! Käytä Tofun sijasta broileria.
Comments