top of page
Writer's pictureEmmi Salo

Ylikypsä naudan paisti

6 annosta



800 g naudan paistia (esim. paahtopaisti tai sisäpaisti)

3 porkkanaa

1 lanttu

2 sipulia

0,33 l alkoholitonta olutta

 vettä


  1. Paista naudan paistin pinnat kiinni pannulla.

  2. Pilko juurekset ronskeiksi paloiksi.

  3. Laita paisti ja juurekset kannelliseen uunivuokaan tai pataan. Mausta halutessasi.

  4. Kaada päälle alkoholiton olut ja lisää vettä niin, että kaikki peittyvät juuri ja juuri.

  5. Hauduta 90 asteessa yön yli.

  6. Nosta kypsä paisti kulhoon ja riko sen rakenne kahdella haarukalla repien tai sähkövatkaimella.

Vinkki! Voit keittää liemen kattilassa kokoon ja tehdä siitä kastikkeen lihalle.



705 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page