4-5 annosta
![](https://static.wixstatic.com/media/4666fe_a36a134fa3ae451ca464b58f9599147e~mv2.jpg/v1/fill/w_720,h_770,al_c,q_85,enc_auto/4666fe_a36a134fa3ae451ca464b58f9599147e~mv2.jpg)
1 pss tuoreita perunagnoccheja
100 g lehtikaalia
1 kesäkurpitsa (ja/tai 2 tomaattia)
n. 250 g lohta
2 prk ruokakermaa à 2 dl
1- 2tl tilliä
1 tl suolaa
1 rkl sitruunamehua
0,5 tl pippuri
Poista lehtikaalista kova lehtiruoto ja paloittele lehdet pieniksi.
Pilko kesäkurpitsa.
Lisää gnocchit, kasvikset ja lohi vuokaan.
Sekoita mausteet ruokakerman sekaan ja lisää sitten vuokaan.
Kypsennä 200c asteisessa n. 30 min.
Comments