6 annosta
7 dl tummaa makaronia
350 g kananpojan jauhelihaa
350 g naudan jauhelihaa
(TAI 700g jompaa kumpaa)
1 makea sipuli
2 munaa
0,5 litraa maitoa tai kaurajuomaa
0,5 litraa liha- tai kanalientä
1 kpl pakastepinaattikeitto, etukäteen sulatettuna
öljyä paistamiseen ja vuoan voitelemiseen
Kuullota sipuli pannulla öljyssä. Ruskista pannulla myös jauhelihat. Mausta halutessasi.
Kaada maito/kaurajuoma kulhoon ja riko munat sekaan. Riko munien rakenne haarukalla.
Voitele uunivuoka kevyesti ja kaada makaronit vuoan pohjalle. Esikeittämistä ei tarvita!
Kaada makaronien päälle jauhelihat, sulatettu pinaattikeitto, munamaito sekä lihaliemi. Sekoita tasaiseksi.
Kypsennä 200 asteessa noin tunti. Sekoita pohjia myöten paistamisen alkupuolella ja puolivälissä, jotta pinta ei pala.
Vinkki: upota sekaan mitä tahansa kasviksia! Porkkanaraaste, kesäkurpitsa, kaalia, tomaattia, aurinkokuivattua tomaattia…
Comments