top of page

Juustoinen kanavuoka uunissa

4 annosta



Juustoinen kanavuoka uunissa

300 g pastaa

450 g marinoimattomia broilerin fileesuikaleita

parsakaali

3 valkosipulinkynttä

250g (purkillinen) Koskenlaskija cheddar ruoka & dippi -kastiketta (tai jos kevennät:  turkkilainen jogurtti)

2 kananmunaa

2 dl ruokakermaa

1 rkl paprikajauhetta

1/2 – 1 tl chilihiutaleita

1/2 tl mustapippuria

suolaa

öljyä


  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolatussa vedessä.

  2. Paista broilerin fileesuikaleet, mausta reilusti paprikajauheella, chilihiutaleilla ja mustapippurilla. Lisää ripaus suolaa.

  3. Voitele uunivuoka öljyllä, valuta pasta ja kaada vuokaan. Lisää joukkoon broilerit ja pilko parsakaali suoraan uunivuokaan. Näin et tarvitse leikkuulautaa ja säästyt tiskiltä. Purista joukkoon 3 valkosipulinkynttä.

  4. Sekoita koskenlaskija dippi kulhossa kananmunien ja kerman kanssa. Kaada vuokaan ja sekoita hyvin. Paista uunissa 30 minuuttia.

Halutessasi päälle: kevyttä juustoraastetta


85 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page