top of page

Kana-riisivuoka

4 annosta


Kana-riisivuoka

3 dl pitkäjyväistä riisiä

1 rs (500-520 g) kanan fileepihvejä tai paistileikettä

8 dl vettä

1 kana- tai kasvisliemikuutio

1 tlk (2 dl) ruokakermaa

1 ps (200 g) pakastemaissia

1/2 ps (à 150 g) pakastepinaattia

1 dl pakastesipulikuutioita

1 tl currya

1 tl chilijauhetta

3/4 tl suolaa


  1. Levitä riisi uunivuokaan (tilavuus noin 2,5 litraa) ja lisää päälle kanafileet.

  2. Kiehauta vesi kattilassa ja lisää kanaliemikuutio sekä ruokakerma. Lisää seos vuokaan.

  3. Lisää joukkoon maissi, pinaatti jäisinä kuutioina, sipuli, mausteet ja suola. Sekoita.

  4. Paista 200 asteisessa uunissa noin tunti tai kunnes suurin osa nesteestä on imeytynyt.

  5. Anna vetäytyä 5–10 minuuttia ennen tarjoamista.

101 views0 comments

Recent Posts

See All

ความคิดเห็น


bottom of page