top of page

Lisuke kanalle yrttiperunat

4-6 annosta


Yrttiperunat

1 kg perunoita

1 valkosipulinkynsi

3/4 ruukku tuoretta persiljaa

1/2 dl rypsiöljyä

1 rkl sitruunanmehua

1/2 tl suolaa


  1. Kuori perunat ja leikkaa 1 cm:n ­paksuisiksi kiekoiksi (tai perunan koosta riippuen pieniksi paloiksi). Keitä peruna­viipaleita runsaassa vedessä ilman suolaa noin 15 minuuttia.

  2. Valmista yrttiöljy. Kuori ja paloittele valkosipulinkynsi. Mittaa sauvasekoittimen kulhoon persilja varsineen, öljy, sitruunanmehu, valkosipuli ja suola. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

  3. Valuta kypsät perunat. Kaada perunoiden joukkoon yrttiöljy ja sekoita varovasti.




12 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page