top of page

Lohipasta

Annosmäärä 4-5


Lohipasta

400 g lohifilee


1 prk (250 g) ricottajuusto


200 g pasta

2 rs kirsikkatomaatteja


80 g pinaatti


1 sipuli


1-2 dl pastan keitinvesi


mustapippuri


suola


  1. Mausta lohifileet suolalla ja pippurilla. Kypsennä uunissa tai paistinpannulla. Laita sivuun. Revi lohen rakennetta rikki haarukoiden avulla.

  2. Keitä pasta suolatussa vedessä.

  3. Pilko sipuli ja tomaatit. Kuullota sipuli pannulla. Lisää kirsikkatomaatit ja huuhdeltu pinaatti. Lisää ricotta ja 1-2 dl pastan keitinvettä. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää pasta ja lohi.


VINKKI!

Vaihtelua reseptiin saat vaihtamalla Ricotta -juuston maustettuun tuorejuustoon. Vaihtele kasviksia.



Comments


Voimanainen on motivoiva treeniryhmä, jonka avulla pysyt motivoituneena myös esteiden yllättäessä!
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page