top of page

Mausteinen kikhernesalaatti

2 annosta


Kikhernesalaatti

230 g kikherneitä suolaliemessä


1 tl oliiviöljyä


0,5 tl jauhettua inkivääriä


0,5 tl juustokuminaa eli jeeraa


0,5 tl suolaa


Makusi mukaan chilijauhetta


125 g lehtikaalisuikaleita


100 g tahmeaa raejuustoa


Parmesaania



1. Öljyä huuhdotut kikherneet kulhossa ja lisää mausteet. Sekoita hyvin ja levitä pellille leivinpaperin päälle.



2. Paahda kikherneet 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia puolivälissä käännellen. Anna jäähtyä hetki.



3. Sekoita raejuusto ja lehtikaalisilppu. Kokoa lautaselle ja nostele päälle kikherneet. Raasta vielä hieman parmesaania ja nauti!

9 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page