top of page

Palsternakka-gnocchit

Writer: Emmi SaloEmmi Salo

4 annosta


Palsternakka-gnocchit

200 g palsternakkaa

300 g jauhoisia perunoita

3 keltuaista

1 dl jauhoja

0,25 dl perunajauhoja

1 rkl oliiviöljyä

Suolaa


1. Keitä juurekset kypsäksi. Kuori ja soseuta perunasurvimella. Anna jäähtyä.



2. Sekoita joukkoon loput ainekset sukkelasti.



3. Pyöritä seos peukalon vahvuiseksi tangoksi jauhotetulla alustalla, ja leikkaa 2 cm pituisiksi paloiksi jauhotetun leivinpaperin päälle.



4. Keitä 3 litraa vettä, mausta suolalla. Lisää gnocchit kiehuvaan veteen ja keitä, kunnes nousevat pintaan. Valuta ja siirrä leivinpaperille kuivumaan. Paista vielä pannulla halutessasi.

 
 
 

Comments


Voimanainen on motivoiva treeniryhmä, jonka avulla pysyt motivoituneena myös esteiden yllättäessä!
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page