top of page

Pannukurpitsa ja chilihunaja

Writer: Emmi SaloEmmi Salo

4 annosta


Pannukurpitsa ja chilihunaja

1 myskikurpitsa (n. 600 g)


25 g voita


2 dl vettä


2 rkl sitruunamehua


1 punainen chili


1 rkl öljyä


0,5 dl hunajaa


Suolaa



1. Halkaise kurpitsa ja poista siemenet. Leikkaa lohkoiksi ja paista voissa pannulla molemmin puolin viitisen minuuttia.



2. Laske lämpöä ja kaada vesi pannulle. Hauduta kannen alla 15-20 minuuttia kääntäen lohkot pari kertaa.



3. Sekoita silputtu chili, hunaja, sitruunamehu ja ripaus suolaa, ja lämmitä seos pannulla.



4. Kaada chilihunaja kypsien kurpitsojen päälle ja tarjoile.

 
 
 

Comments


Voimanainen on motivoiva treeniryhmä, jonka avulla pysyt motivoituneena myös esteiden yllättäessä!
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page