top of page

Silakkapihvit

Writer's picture: Emmi SaloEmmi Salo

Annosmäärä 4-5


Silakkapihvit

600 g silakkafileitä (tuoreita tai pakastettuja)

1 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria

200 g tuorejuustoa

1 rkl sinappia

50 g tuoretta tilliä (hienonnettuna)

(1 rkl roseepippuria)

1 dl ruisjauhoja


(Jos käytät pakastettuja silakkafileitä, sulata ne jääkaapissa yön yli.)


  1. Mausta silakkafileet suolalla ja pippurilla.

  2. Sekoita kulhossa tuorejuusto, sinappi, silputtu tilli ja roseepippuri.

  3. Käytä silakkafileet nahkapuoli alaspäin ruisjauhoissa. Nosta fileet leivinpaperoidulle uunipellille.

  4. Levitä tuorejuustotäytettä puolelle fileistä. Nosta loput fileet päälle kansiksi.

  5. Paista silakkapihvejä 225 asteisen uunin keskitasolla kauniin värisiksi ja kypsiksi, noin 15 minuuttia.

  6. Tarjoa silakkapihvit peruna-pinaattimuusin kanssa.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Voimanainen on motivoiva treeniryhmä, jonka avulla pysyt motivoituneena myös esteiden yllättäessä!
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page