top of page

Tonnikalapastavuoka

4 annosta


Tonnikalapastavuoka

250 g pastaa

2 prk tonnikalaa

1 prk tomaattimurskaa


Valkokastike

2 rkl voita

½ dl vehnäjauhoja

5 dl maitoa 

½ tl suolaa 

valkopippuria


1 pss vihreitä papuja paloina

1 punainen paprika

1 sipuli


  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

  2. Valmista valkokastike; sulata voi ja lisää jauhot. Lisää maito ja hämmennä kunnes seos sakenee. Mausta lopuksi.

  3. Kaada tonnikaloista neste pois ja lisää tonnikalat valkokastikkeeseen. 

  4. Paloittele paprika ja sipuli. 

  5. Lisää kasvikset tomaattimurskan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

  6. Kerrosta vuokaan pastaa, tomaattikastiketta sekä tonnikalakastiketta.

  7. Paista uunissa 200c n. 30 minuuttia.

13 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page